Otpao mi unutrašnji retrovizor! Skinem ostatke lepka sa stakla, sve očistim razredjivačem, kupim nov lepak i zalepim pločicu. Kada sam hteo da namestim retrovizor vidim da sam pločicu zalepio naopako! Budaletina!
Da li postoji neki način kako bih mogao da je odlepim ili šta predlažete da uradim? Samo bez pošalica, već su me moji kući dosta zezali...
Idi u najblizi Glass servis da ti oni skinu.Mozes lako da sj... soferku ako sam eksperimentises.Kad ti zalepi plocicu ,nemoj da kacis retrovizor barem nekoliko sati da ne bi opet otpalo.
Meni se tako slicno desilo.
Problem rešen upaljačem!
Otišao kod majstora za stakla, a on uzeo upaljač i oko 1-2 minuta zagrevao pločicu i ona otpala. Posle očistio razredjivačem i sada sam je zalepio na pravu stranu!
E,ljudi,i meni je pao retrovizor.I ja odvijem onaj mali srafic,ali ne mogu da odvojim plocicu od retrovizora jer je zalepljena na njega!Kako da je odvojim?
Još jedan savet. Za lepljenje bisonom za retrovitore mora spoljna temperatura da bude preko 15 stepeni, a ja pošto sam lepio zimi koristio sam loctite 401 koji mi se čini bolje lepi (pridrži se minut dva i može da se kači retrovizor). Inače unutrašnji retrovizori najčešće padaju zato što se na njih okače dodatna-panorama ogledala, pa je naj pametnije da se onda izvadi originalno ogledalo iz kućišta da bi se rasteretio (biće lakši pa neće da pada).
Unutrašnji retrovizor pada jer je težak, a mala je površina koja naleže na staklo. Ja sam ga lepio više puta i onda sam digao ruke od toga. Ušrafio sam šparing u plafon, a drugi kraj spustio na staklo i u njega ušrafio retrovizor.
NeMiLose wrote:Unutrašnji retrovizor pada jer je težak, a mala je površina koja naleže na staklo. Ja sam ga lepio više puta i onda sam digao ruke od toga. Ušrafio sam šparing u plafon, a drugi kraj spustio na staklo i u njega ušrafio retrovizor.
Zalepi ovako kako sam napisao i nema da mrdne,ja kad sam svoj lepio nisam stigao da uzmem super lepak i zalepio sam obicnim silikonom i drzi vec 3 godine
Necu ja ovo moje da menjam. 10 godina me verno sluzi. Lepljeni retrovizor je najcesce padao kada ga udarim glavom, sto se desava relativno cesto kada sa suvozacevog sedista prelazim na vozacevo i obrnuto.