2103 sa 378 predjenih kilometara.
- josif visarionovic
- Site Admin

- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Stvarno je super , nego ljudi izgleda misle da ce se ova drzava (ako su slike iz Srbije) urediti pa ona fora shto starije to vrednije ...... licitacija .....prodaja ......Vigi wrote:ajd neko od pametnih da mi odgovori zbog cega oni sad njih cuvaju 50+ ili 100 godina nebitno.... sta ce im tad lada sa 350km kada tad bwe ni goriva nece biti:
(ja iskreno volim klasicne automobile)
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- josif visarionovic
- Site Admin

evo bas pre neki dan gledam (valjda je discovery bio) neki lik je dao preko 50.000$ na restauracije obicne bube... znaci kad je rekao da je poklopac za volan (od sirene sta li je) dao za njega 1000$ ja sam samo "pa ovaj nije nooormalan"Marko wrote:Eh.. Zasto...Vigi wrote:ajd neko od pametnih da mi odgovori zbog cega oni sad njih cuvaju 50+ ili 100 godina nebitno.... sta ce im tad lada sa 350km kada tad bwe ni goriva nece biti:
Zasto kolekcionar kupi sliku od 5 miliona $, i stavi je u sef? I onda, jednom u godinu dana, izvadi je, divi se malo, i vrati je u sef...
tako da ima ih raznih bolesnih... za tih 50.000$ ja bi kupio korvetu da sam na njegovom mestu ... i ako mi je bas dosadno onda bi je celu rasturio i sklopio...
"Beetle Crisis" si gledao
Super emisija, gledaš ljude koji imaju i viška vremena ali i previše entuzijazma za takve stvari. U takvom slučaju se pare ne štede. Mnogo više cenim kada neko uzme i od krša restauracijom dođe do fabričkog stanja - to je rad, ljubav i požrtvovanje. I onda kada ga konačno sredi, sedne u njega i provoza se sa užitkom.... Ova 2101 i ona 2103 iako su u perfektnom stanju - samo se čuvaju. To je muzej. Ja tu ne vidim uopšte ljubav...
Josife - skidam kapu za komentar
Josife - skidam kapu za komentar
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
moracu pod hitno da kupim digitalni fotoaparat da vidite kako se to radi "po srpski". sad mi je u radionici buba poslednji put vozena pre 12 godina, a i tad je akana do raspadanja. limarija 90% zavrsena, ostalo sledi. i sve zajedno ce biti do 2000e.
drzati muzej je ok ali i dalje tvrdim da je prava stvar voziti i cuvati istovremeno. slazem se da od oldtajmera ne treba ocekivati da pravi 20.000km godisnje, ali bar za vikend...
drzati muzej je ok ali i dalje tvrdim da je prava stvar voziti i cuvati istovremeno. slazem se da od oldtajmera ne treba ocekivati da pravi 20.000km godisnje, ali bar za vikend...
j***** auto bez kardana
pametno. treba se provest da svijet vidi. kad zaparkiraš to sjajilo pored danas većine s plastičnim detaljima.....djape1977 wrote:moracu pod hitno da kupim digitalni fotoaparat da vidite kako se to radi "po srpski". sad mi je u radionici buba poslednji put vozena pre 12 godina, a i tad je akana do raspadanja. limarija 90% zavrsena, ostalo sledi. i sve zajedno ce biti do 2000e.
ćao ljudi imao sam i ja 2103 i 2106 i plače mi se kad se sjetim da ih više nema jer nikad boljih auta...