kalina moja licna

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

Lepa je,nema sta...ali vec nema mnogo ruske krvi u sebi!Manji je od dosadasnjih i izgleda kao da ih je Ford dizajnirao,sta nije toliko lose,ali...vise ne lici na ladu... :(

draganjakov

Post by draganjakov »

pa bas i nije mala dugacnka je 4m i jos nesto sitno. a sto se tice ruske skole ima kada sednes unutra i pocnes da pomeras plastike. :D
lada je zakon

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

Plastika...ponekad skroz odlepim od zvecanja,a sta je najgore,tesko se nalazi izvor buke.Kad sam kupio Lada 112 odusevio sam se,sto nema zvecanja kao kod samare...al kad je poceo posle mesec dana!Neopisivo!Samo rusi znaju ovako napraviti!
Koji motor ima?Kolika mu je potrosnja?
Moj je 1.6 16v,potrosnja je u proseku 6 litara.

draganjakov

Post by draganjakov »

motor je kao kod svih kalina kod nas 1.6 8v 80konja i potrosnja je oko 7 litara ali uopste ne vodim racuna oko toga
lada je zakon

draganjakov

Post by draganjakov »

ljudi kupio sam danas lajsne i maglenke i naravno odrali su me sa cenom!!!
jer neko moze da mi pomogne kako se postavljaju maglenke odakle se vodi struja koji releji idu u supstini kako se ugraduje?
lada je zakon

draganjakov

Post by draganjakov »

a da zaboravio sam da kazem da mi nisu dali nista od kablova releja prekidaca i ostalog da to kao kosta 80E. smor :evil:
lada je zakon

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

Pozdrav za Dragana Jankova, u zdravlje da se sluzis sa Kalinom, stvarno lep auto, meni se licno svidja, molim te prenesi nam neka iskustva, kako ide u odnosu na Samaru ili neku drugu Ladu, sta ti se svidja sta ne...
Interesuje me ako nije tajno koliko te kosta ovo Rusko zadovoljstvo.
Sledeci auto Priora coupe.

draganjakov

Post by draganjakov »

hvala hvala. kako ide do sada sm vozio 2107 i klia od burazera 1.9 JTD. od 2107 ide mnogo bolje a od klia losie iako ima isto konja ali na ladi je volan laksi kvacilo je lakse jedino je gas tvrd (2107 nemoze da se porede sa kalinom) menjac treba da se razradi verujem da ce se lako menjati brzine. juce sam se vracao iz B. potoka (prema beogradu) uzbrdo cetvrtom 130km/h. kolko sam ga platio, nije tajna ta informacija moze da se sazna kad hoces, kad sam je kupio za gotovinu je bilo 8000E (400E je bio popust 250E na 2007god i 150E sajamski popust) posto nisam imao toliko gotovine pola para je bilo na kredit tako da ce me na kraju izaci 10000E (posle 7god)
lada je zakon

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

Nisam ni sumnjao de je los auto, deluje mi da je dosta visoka, skoro ko Samara, sto se cene tice nije ni skupa ni jeftina, ne bih imao nista protiv da imam jednu,nadam se da ce da te sluzi dobro.
Sledeci auto Priora coupe.

draganjakov

Post by draganjakov »

i ja se nadam da ce me sluzi dobro :D
lada je zakon

draganjakov

Post by draganjakov »

ljudi eureka postavio sam muziku u kola
lada je zakon

draganjakov

Post by draganjakov »

Image

Image

Image
lada je zakon

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

lepo.lepo,jos koju zensku na zadnje sediste,pa raspali... :lol:
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

draganjakov

Post by draganjakov »

ja neverujem sta mi se desava ili sam ja baksuz ili je auto napravljen od skarta
za 23000km smucio sam se serviserima. Sve vise mislim da prodam ova kola i da kupim nesto drugo.
Jutros kad sam krenuo na posao uvatim da ispravim retrovizor i on pukne, odem u servis da pokusam da zamenim u garanciji nista, nema veze, ajde da kazem da nece ponekad u 1 i 2 brzinu oni mi kazu mora da se menja set kvacila.
A do sad sam menjao bombinu,alnaser,cekam delove da mi zamene desni podizac,rucicu zmigavaca.automat rikverc svetla. A kad ga budem oterao na servis da mi menja set kvacila pogledacemi nesto sto lupka kod desnog tocka, rucicaza usmerivaca vazduha, i nesto sto lose koci.
A da kad su mi zamenili alternator nece da ugasi lampicu za punjenje sve dok nedam gas to jest nepredjem 2500obrtaja :x
lada je zakon

Aksentije

Post by Aksentije »

pricao mi je jednom majstor da je naisao na kalinu isto tako skoro novu koju kao da su sklapali neki retardi u nocnoj smeni...bez svetla. Motor katastrofa..enterijer ma bilo glupo uopste da se nabraja...

Jbg meni kad se neki posao odfuserishe ja ne idem dok nisam zadovoljan.
Samo cvrsto :!:

Post Reply