kalina moja licna
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- draganjakov
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Plastika...ponekad skroz odlepim od zvecanja,a sta je najgore,tesko se nalazi izvor buke.Kad sam kupio Lada 112 odusevio sam se,sto nema zvecanja kao kod samare...al kad je poceo posle mesec dana!Neopisivo!Samo rusi znaju ovako napraviti!
Koji motor ima?Kolika mu je potrosnja?
Moj je 1.6 16v,potrosnja je u proseku 6 litara.
Koji motor ima?Kolika mu je potrosnja?
Moj je 1.6 16v,potrosnja je u proseku 6 litara.
- draganjakov
- draganjakov
- draganjakov
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Pozdrav za Dragana Jankova, u zdravlje da se sluzis sa Kalinom, stvarno lep auto, meni se licno svidja, molim te prenesi nam neka iskustva, kako ide u odnosu na Samaru ili neku drugu Ladu, sta ti se svidja sta ne...
Interesuje me ako nije tajno koliko te kosta ovo Rusko zadovoljstvo.
Interesuje me ako nije tajno koliko te kosta ovo Rusko zadovoljstvo.
Sledeci auto Priora coupe.
- draganjakov
hvala hvala. kako ide do sada sm vozio 2107 i klia od burazera 1.9 JTD. od 2107 ide mnogo bolje a od klia losie iako ima isto konja ali na ladi je volan laksi kvacilo je lakse jedino je gas tvrd (2107 nemoze da se porede sa kalinom) menjac treba da se razradi verujem da ce se lako menjati brzine. juce sam se vracao iz B. potoka (prema beogradu) uzbrdo cetvrtom 130km/h. kolko sam ga platio, nije tajna ta informacija moze da se sazna kad hoces, kad sam je kupio za gotovinu je bilo 8000E (400E je bio popust 250E na 2007god i 150E sajamski popust) posto nisam imao toliko gotovine pola para je bilo na kredit tako da ce me na kraju izaci 10000E (posle 7god)
lada je zakon
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
- draganjakov
- draganjakov
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- draganjakov
ja neverujem sta mi se desava ili sam ja baksuz ili je auto napravljen od skarta
za 23000km smucio sam se serviserima. Sve vise mislim da prodam ova kola i da kupim nesto drugo.
Jutros kad sam krenuo na posao uvatim da ispravim retrovizor i on pukne, odem u servis da pokusam da zamenim u garanciji nista, nema veze, ajde da kazem da nece ponekad u 1 i 2 brzinu oni mi kazu mora da se menja set kvacila.
A do sad sam menjao bombinu,alnaser,cekam delove da mi zamene desni podizac,rucicu zmigavaca.automat rikverc svetla. A kad ga budem oterao na servis da mi menja set kvacila pogledacemi nesto sto lupka kod desnog tocka, rucicaza usmerivaca vazduha, i nesto sto lose koci.
A da kad su mi zamenili alternator nece da ugasi lampicu za punjenje sve dok nedam gas to jest nepredjem 2500obrtaja
za 23000km smucio sam se serviserima. Sve vise mislim da prodam ova kola i da kupim nesto drugo.
Jutros kad sam krenuo na posao uvatim da ispravim retrovizor i on pukne, odem u servis da pokusam da zamenim u garanciji nista, nema veze, ajde da kazem da nece ponekad u 1 i 2 brzinu oni mi kazu mora da se menja set kvacila.
A do sad sam menjao bombinu,alnaser,cekam delove da mi zamene desni podizac,rucicu zmigavaca.automat rikverc svetla. A kad ga budem oterao na servis da mi menja set kvacila pogledacemi nesto sto lupka kod desnog tocka, rucicaza usmerivaca vazduha, i nesto sto lose koci.
A da kad su mi zamenili alternator nece da ugasi lampicu za punjenje sve dok nedam gas to jest nepredjem 2500obrtaja
lada je zakon