Volga GAZ 2402
Moderator: parkvets
Nije lepo! Podeli znanje sa ostalim članovima i sa velikim brojem posetilaca sajta!
A ta iz Velikih točkova, jel ko ova na slici
?

Ova ima umesto originalnih 14 čak 17-inčne točkove! To su Veeeliki Točkovi
...
Što ne preneseš tekst da i mi imamo čime da se dičimo, kada ga pročitamo? Skeniraj ga lepo, i postavi na sajt
...
A ta iz Velikih točkova, jel ko ova na slici

Ova ima umesto originalnih 14 čak 17-inčne točkove! To su Veeeliki Točkovi
Što ne preneseš tekst da i mi imamo čime da se dičimo, kada ga pročitamo? Skeniraj ga lepo, i postavi na sajt
...- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Re: Volga GAZ 2402
Jel ima tko kakvih saznanja o ugradnji drugih motora u Volge?
Tvornički je išla s dieselom od Peugeota 504, da li se to prodavalo u Jugi? (mislim da nije) A ovako su navodno od Mercedesa 114/115 220D znali ubacivat; jednom sam ju čuo i vidio, ali davno je to bilo, sad me zanima zna li tko što više? (za Nive svi znamo da se ubacuju dieseli).
Btw. prije rata u tadašnjem "AVTO-magazinu" se redovito reklamirao jedan lik iz Kutine u malom oglasniku kako u NIVE ugrađuje mercedesove diesele!?
Sve informacije su dobrodošle!
Tvornički je išla s dieselom od Peugeota 504, da li se to prodavalo u Jugi? (mislim da nije) A ovako su navodno od Mercedesa 114/115 220D znali ubacivat; jednom sam ju čuo i vidio, ali davno je to bilo, sad me zanima zna li tko što više? (za Nive svi znamo da se ubacuju dieseli).
Btw. prije rata u tadašnjem "AVTO-magazinu" se redovito reklamirao jedan lik iz Kutine u malom oglasniku kako u NIVE ugrađuje mercedesove diesele!?
Dinamo Vinkovci (danas Cibalia)
dok je brusilice i aparata za varenje, moze se ubaciti sve sto moze da stane u motorski prostor
j***** auto bez kardana
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
I sta kad ugradi dizela starog 20 gidina? Zimi kada treba da se vozi, a on lozi vatru ispod kola.... Ubrzo zatim auto krece da se raspada jer niva ne moze da podnese vibracije dizelasa...javasluk wrote:Jel ima tko kakvih saznanja o ugradnji drugih motora u Volge?
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
ubaciš kršten motor može i 30 godina star u nivu koja nije trula i nemaš tih problema a inače čovjek je pitao za volgu,
na zvono mjenjača od volge bez prepravke ti štima iz minikeodnosno w114 w115 i w123 "krdže" 200D 240D i 300D motor
na zvono mjenjača od volge bez prepravke ti štima iz minikeodnosno w114 w115 i w123 "krdže" 200D 240D i 300D motor
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela
Dare ja imam dizela starog 32 godine pa ne ložim nikakvu vatru.Dare wrote: I sta kad ugradi dizela starog 20 gidina? Zimi kada treba da se vozi, a on lozi vatru ispod kola.... Ubrzo zatim auto krece da se raspada jer niva ne moze da podnese vibracije dizelasa...
Ima kod mene par niva sa mercedesovim 240 D motorom. Po meni je to bezveze.
Bolje se ponaša sa originalnim benzincem.
U Istri više ugrađuju fiatove 1.8 ili 2.0 TC motore pošto su im dostupniji ti motori, ima ih više po otpadima, blizu im je Italija, dok kod nas ima više mercedesovih makina pa onda ugrađuj šta imaš.
Original motor i plin najbolja kombinacija!
Ja sam vidio i čuo Nivu s VW dieselom 55KS, došli ljudi s Krka i kupili ju!
Dinamo Vinkovci (danas Cibalia)
, i napravio sebi pick-up!