Lada Samara 1.3s / '92 / 1294ccm / 70KS / 37700km

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

deckyNS

Post by deckyNS »

Marko wrote:Sve je ok, ali uzimajuci tvoju kilometrazu u obzir, nije mi jasno, sta ce ti auto?
Platis halo taxi, jeftinije bi te ukupno izaslo...
Nagovaras me da je prodam? :?

Taxijem ne idem, preskupo mi je, nije uopste jeftino kao sto kazes, ako uzmem u obzir da vise puta na dan treba da predjem isti put....

Sta ce auto onima koji ih cuvaju sa predjenih 1000km....registracija+tehnicki+odrzavanje=zbog zadovoljstva..... meni to npr. nije jasno....sad vec oldtajmeri koji dzudze po garazama

sto se tice ovog auta, cinjenica je da ga malo vozim (po gradu) jer za svaki deo grada imam autobusku liniju koja mi staje ispred ulaza....ali ga ipak vozim kad mi treba, a nijednom me nije ostavio na putu, sto mi je najvaznije.....registracija ispadne oko 10.000din.....da imam manju kubikazu od ovih 1294ccm bilo bi bolje sto se tice registracije

rekao sam vec, kada smo uzimali kola posle mog polaganja vozackog bilo je pitanju, uzeti novo, uzeti polovno od stranca ili uzeti ovaj od rodjaka.....za pocetnika od pre 5 godina ovaj auto je odlican za sticane iskustva, bolje nego sesti u nov auto, koji meni tada nije bio dostupan....a i bolje nego uzeti polovan od stranca

ovaj auto je najvise koriscen za duze relacije tipa more (C.Gora, Grcka), planine (Zlatibor, Divcibare...) i duze puteve od nekoliko stotina kilometara, na kojima nas nijednom nije ostavio na cedilu...

milan ue

Post by milan ue »

Mozda je mislio da je bolje da kupis 2103,mozda bi ti bilo isplatljivije da se vozis! :roll: Odrzavaj taj auto i ne pomisljaj da ga prodas jer nikad ne mozes uzeti onoliko koliko vredi niti kupiti nesto priblizno dobro za taj novac koji bi uzeo!I uzivaj u voznji... :lol:
Oj Užice, mali Carigrade

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

deckyNS wrote:ovaj auto je najvise koriscen za duze relacije tipa more (C.Gora, Grcka), planine (Zlatibor, Divcibare...) i duze puteve od nekoliko stotina kilometara, na kojima nas nijednom nije ostavio na cedilu...

Pa eto imash dobar auto mozeš da praviš velike relacije kao shto kažeš , a taxi samo koristi ako baš moraš .

Uživaj u vožnji . :D
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Pera

Post by Pera »

Ma bolje da ima auto,pa cak i ako se malo vozi.Nikad se ne zna zasta moze da zatreba,bitno je samo da je 100% ispravan.Nego tek sad primecujem nesto iz naslova teme 1294 ccm 70 KS,zar ne treba da ima 64KS :?:
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Goxxy

Post by Goxxy »

Marko wrote:
milan ue wrote:Mozda je mislio ...
Mislio sam da si bolestan, ali sam sada siguran...
Što će većina ovde verovatno reći i za tebe, nažalost, baš zbog ovakvih stavova. :roll:
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

milan ue

Post by milan ue »

Marko wrote:
milan ue wrote:Mozda je mislio ...
Mislio sam da si bolestan, ali sam sada siguran...
deckyNS wrote: Nagovaras me da je prodam? :?
Naravno da ne. Takav primerak se ne prodaje.
Povedi racuna sta pricas!
Oj Užice, mali Carigrade

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Sta vam je ljudi sto se prepirete... podjebavanja i vredjanja najvise mrzim.
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Njima trojici na skupu podeliti bokserske rukavice i u ring....
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Meni jedno nije jasno što se ova trojica uvek svađaju, možda su ljubomorni jedni na druge, mi se ostali svi ovde lepo slažemo dok se oni non stop prepucavaju i drndaju jedni na druge.

Ja sam primetio da samo njih trojica tepaju svojim ladama Guja, Zelena i Sputnik Revolušn pa ko je onda ovde lud mi što ih non stop slušamo kako se svađaju ili oni prosudite sami.

Nije mi jasno koji još čovek na zemaljskoj kugli zove ladu samaru od 64 konja Guja ili Sputnik Rebolušn sa ubrzanjem do 100 od 100 sekundi!

E sad me slobodno Banujte nešto mi puca k...!

Ispade Alekre najpametniji i mene ako oćete brišite isterajte šta god, da se prepirem i slušam prepirke sa ljudima koji tepaju svojim automobilima ne pada mi na pamet!

Deki auto ti je stvarno super! Nemoj sami i ti da počneš da mu tepaš!

milan ue

Post by milan ue »

Najveci problem u ovom klubu je sto niko nece da se zameri "velikom predsedniku",a svi vide da on misli da je najpametniji i titraju njegovoj sujeti!Jedino Goran i ja,cast i jos nekim izuzecima,se povremeno "suprotstavljamo" sujeti i umisljenom "predsednikovanju",koje je stvarno postalo mnogo dosadno!Tako da kome smetaju "prepiranja" neka malo analizira ko ta "prepiranja" inicira i ko je umislio da je,narodski receno,"sve i svja" ovde!
Oj Užice, mali Carigrade

letnjikovac

Post by letnjikovac »

milan ue wrote:Najveci problem u ovom klubu je sto niko nece da se zameri "velikom predsedniku",a svi vide da on misli da je najpametniji i titraju njegovoj sujeti!Jedino Goran i ja,cast i jos nekim izuzecima,se povremeno "suprotstavljamo" sujeti i umisljenom "predsednikovanju",koje je stvarno postalo mnogo dosadno!Tako da kome smetaju "prepiranja" neka malo analizira ko ta "prepiranja" inicira i ko je umislio da je,narodski receno,"sve i svja" ovde!
Bla bla bla bla bla bla bla!

U al se suprostavljate ako ste toliki mangupi što ne pišete ćirilicom, i kad vem sve toliko ne prija na forumu što ne odete sa njega ako već nećete onda se priklonite pravilima koja važe na forumu, ili malo više podignete svoj glas nego vaša svađa se svodi na Moja lada je lepša od tvoje, E nije nego je moja lepša, ko deca u osnovnoj školi!

E moja Guja kad krene nizbrdo može da ide 120!

Bla bla bla bla!

milan ue

Post by milan ue »

Bravooooo!Uspeo si da mu se uvuces,vire samo nozice!Ko hoce da se priklanja neka to radi i neka uziva,ja necu!
Pozdravljam sve normalne ljude na ovom forumu,ima ih dosta,a mene vise ovde nece biti jer ne zelim da gubim vreme u prepucavanju sa nezrelim i sujetnim "ljudima"!
Oj Užice, mali Carigrade

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

E sad ste preterali :evil:
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

deckyNS

Post by deckyNS »

letnjikovac wrote: Deki auto ti je stvarno super! Nemoj samo i ti da počneš da mu tepaš!
Kakvo tepanje bre.... ni sebi ne tepam, kamoli autu, zna se kome treba tepati....

za mene je auto 1t lima koja ima funkciju "kada je potrebno" da te preveze od tacke A do tacke B, da to i uradi....ako je redovno i pravilno odrzavas mozda te preveze i do tacke C, ako ne odrzavas mozda ne stignes ni do tacke B, vec stanes kod tacke D.....

eto inzenjerski receno.... :lol:

alo ljudi dajte malo votke, ajde opustanje.....sva vam je bre, nema teme na kojoj se ne pocnete svadjati.... da sam znao da cete i ovde, ne bih postavljao ovu temu....ja bih vama svima kupio po jednu Prioru da se malo apriori opustite... :lol:

evo ljudi odlaze zbog glupih prepirki....

ja sam na primer bio duduk za odrzavanje kola i vremenom ucio malo po malo, sta gde kako...s tim ciljem sam i dosao ovde na forum, da od drugih pokupim znanje i vidim dal dobro radim....a ne da se prepirem cija je Lada lepsa i bolja......sve su one iste......dzaba sto je lepa i uglancana, godine je odaju, godina za godinom i prolazi vreme, delovi se teze nabavljaju, cena joj pada. teze je odrzavati... ko da ja ne bih voleo da vozim nesto novije s klimom umesto sto iz ove idem odmah pod tus....

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

deckyNS wrote:
za mene je auto 1t lima koja ima funkciju "kada je potrebno" da te preveze od tacke A do tacke B, da to i uradi....ako je redovno i pravilno odrzavas mozda te preveze i do tacke C, ako ne odrzavas mozda ne stignes ni do tacke B, vec stanes kod tacke D.....
Kakva definicija nema sta.....

Post Reply