Nagovaras me da je prodam?Marko wrote:Sve je ok, ali uzimajuci tvoju kilometrazu u obzir, nije mi jasno, sta ce ti auto?
Platis halo taxi, jeftinije bi te ukupno izaslo...
Taxijem ne idem, preskupo mi je, nije uopste jeftino kao sto kazes, ako uzmem u obzir da vise puta na dan treba da predjem isti put....
Sta ce auto onima koji ih cuvaju sa predjenih 1000km....registracija+tehnicki+odrzavanje=zbog zadovoljstva..... meni to npr. nije jasno....sad vec oldtajmeri koji dzudze po garazama
sto se tice ovog auta, cinjenica je da ga malo vozim (po gradu) jer za svaki deo grada imam autobusku liniju koja mi staje ispred ulaza....ali ga ipak vozim kad mi treba, a nijednom me nije ostavio na putu, sto mi je najvaznije.....registracija ispadne oko 10.000din.....da imam manju kubikazu od ovih 1294ccm bilo bi bolje sto se tice registracije
rekao sam vec, kada smo uzimali kola posle mog polaganja vozackog bilo je pitanju, uzeti novo, uzeti polovno od stranca ili uzeti ovaj od rodjaka.....za pocetnika od pre 5 godina ovaj auto je odlican za sticane iskustva, bolje nego sesti u nov auto, koji meni tada nije bio dostupan....a i bolje nego uzeti polovan od stranca
ovaj auto je najvise koriscen za duze relacije tipa more (C.Gora, Grcka), planine (Zlatibor, Divcibare...) i duze puteve od nekoliko stotina kilometara, na kojima nas nijednom nije ostavio na cedilu...
Odrzavaj taj auto i ne pomisljaj da ga prodas jer nikad ne mozes uzeti onoliko koliko vredi niti kupiti nesto priblizno dobro za taj novac koji bi uzeo!I uzivaj u voznji...