Nalepnice su 150 dinara, postoji varijanta da uradim jos nalepnica ako se dovoljno ljudi prijavi za nalepnice trenutno imam jos 6 komada tj. za outsidera, draganajakov, kostu i batu i vise nemam!
gde svi...nego kakva je procedura,da kad budem dolazio negde oko 19 juna za bg ,kako da je nabavim i gde...unapred se izvinjavam zbog necitanja prethodnih postova na prethodnim stranicama..
ako sam ja dobro skapirao situaciju, letnjikovac je vise nego zauzet a nalepnice su vise nego podeljene (sacekajte njega da se pojavi i potvrdi ovu informaciju pre nego sto je usvojite kao istinu). Predlazem da se organizuje stampanje dodatnih nalepnica. Za tako nesto neophodno nam je bar dvadesetak zainteresovanih (ako se ne varam). ja sam vec narucio jednu ali bi uzeo jos neku ako ih bude.
cekamo njega da se pojavi i da nam pouzdane i konkretne informacije ali mislim da mozemo i da pocnemo da pravimo nesto kao spisak ili makar da utvrdimo brojno stanje.
sta mislite?
nema frke, ionako jos uvek traje berba jagoda, svaki dan sam na putu i nikako ne stizem da operem kola tako da ne bi lepio nalepnicu cak ni da je stigla ranije.
ali stvarno bi nekad uzeo jos neku za caletovu nivu i jos po nekog
Moj drugar MOZDA moze da mi uradi nalepnice, mislim njegov cale preko Mike, Zike.... Ja sam nalepnice osmislio ovako
zadnja
bochna
bochna sa znakom(ne obracajte paznju na ove crvene tachkice, nisam imao zivaca za photoshop )
e sad... dal ja smem ovako da odradim nalepnice u smislu da ne krshim neka autorska prava kluba i tako to?
iskreno ova prva mi se ne svidja... mnogo je velika... uradi nesto u faznonu da ti prekriva samo 15cm zadnjeg stakla... ova druga je oke... samo da se zalepi u ravni sa staklom a ne krivo... za krsenje autorskih prava ne znam ali kao reklama kluba mislim da je to super