Uvoznik je ziv, uraaaaaaaaa !!!!!
Moderators: BokeYGTi, vaz_mashina
Uvoznik je ziv, uraaaaaaaaa !!!!!
Uvoznik za Ladu je spustio cenu kaline za celih 290 evra tako da sada iznosi 8500. Svaka im cast na trudu. Jel ima neki salon gde se moze videti Kalina i dali ove 110 sa Euro 4 motorima imaju novi enterijer posto kod prodavca u NS na placu stoje samo polovnjaci.
- vaz_mashina
- josif visarionovic
- Site Admin

- letnjikovac
- KamAZ driver
- letnjikovac
Vazi, koliko si ti platio svoju 110 pa pogledaj koliko kosta bilo gde na zapadu ista ta 110 i vidi razliku u ceni?KamAZ driver wrote:A je l' to važi i za automobile? Meni se čini da ne...letnjikovac wrote:Carina izmedju Rusije i nas je jako mala reda velicine 1% al nasi uvoznici(dileri) zaracunavaju njihovu carinu koliko njima odgovara!
Moj zet iz Holandije hteo tamo da kupi Nivu i bila je skuplja za 3000 eur nego kod nas!
- josif visarionovic
- Site Admin

Moguce je da je bila toliko i bolja.letnjikovac wrote:Vazi, koliko si ti platio svoju 110 pa pogledaj koliko kosta bilo gde na zapadu ista ta 110 i vidi razliku u ceni?KamAZ driver wrote:A je l' to važi i za automobile? Meni se čini da ne...letnjikovac wrote:Carina izmedju Rusije i nas je jako mala reda velicine 1% al nasi uvoznici(dileri) zaracunavaju njihovu carinu koliko njima odgovara!
Moj zet iz Holandije hteo tamo da kupi Nivu i bila je skuplja za 3000 eur nego kod nas!
- KamAZ driver
- KamAZ driver
A ja čuo da je gazda NS Autotima malčice frik za ruskim makinama.
E, a oni TTM sa Karaburme (prodaju UAZ, Lade i Mahindre) su, čini mi se, balvani neviđeni. Kad to kažem, mislim da su, osim nedostatka ikakvih manira, kompetentni za to koliko bi bili i ovi što vuku na Kvanataš krompir iz Guče.
E, a oni TTM sa Karaburme (prodaju UAZ, Lade i Mahindre) su, čini mi se, balvani neviđeni. Kad to kažem, mislim da su, osim nedostatka ikakvih manira, kompetentni za to koliko bi bili i ovi što vuku na Kvanataš krompir iz Guče.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!