iako je kao sto svi znamo slepovanje autoputem zabranjeno, panduri me nisu zaustavljali, samo su me zbunjeno gledali. na naplatnim rampama su uredno naplacivali putarine za dva auta iako sam ih pitao jel moze da prodje kao auto sa prikolicom
Lada 2104 Twincam by djape
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- draganjakov
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
- milicevicv
tablu 1mm lima i co2 aparat i navali. savijaj vari seci... posle osnovna boja, pa body 999(nesto kao ziva guma samo u tubi kao silikon) po svim savovima. odozdo body smola, odozgo 2cm filca za zvucnu izolaciju pa tepih. nov tepih sam krojio od itisona jer fabricki ladin naravno vise ne odgovara jer je tunel visi i siri.
alternativno resenje: mogao bi da se isece ceo tunel od f132 ili argente ili fso polonez pa da se ukroji u ladu. mozda bi izgledao malo lepse, pitanje sta je veci posao.
alternativno resenje: mogao bi da se isece ceo tunel od f132 ili argente ili fso polonez pa da se ukroji u ladu. mozda bi izgledao malo lepse, pitanje sta je veci posao.
j***** auto bez kardana
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
nije prelazila, tu spava svaku noc, j..... li joj gazdaricu, zato sam i trazio da kupim vazdusnu puskuJel to mačka prelazila preko haube?
jes bedak. sve se vidiSteta samo sto se pola sata posle pranja na haubi vidi prasina...
oko 18:45? nisam obratio paznju. skidam kapu, heavy metal rules!!!!!Djape, danas sam te video kod Konja, mozda si izvalio, neki lik sa System of a down majicom sto bulji u Ladu- to sam bio ja
hvala, hvala, trudim se...Opasna ti je lajka.
j***** auto bez kardana