Pozdrav sa Stare planine

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

Staroplaninski

Pozdrav sa Stare planine

Post by Staroplaninski »

Predstavljanje... :D

Ja sam Mladja Stojanović, lokacijom u Nišu, srcem na Staroj planini,a dušom na Kosmetu,ako je to uopšte bitno za sajt ljubitelja Lade.Ustvari bitno je,ako Rusi Ladama oslobadjaju Kosovo... :D
Predsednik sam panslovensko-planinarskog kluba Srebrna glava,lociranom na Staroj planini,a koji ime nosi po najistočnijoj tački Republike Srbije - vrhu Srebrna glava.
Ovde sam prisutan kako bih Vas upoznao sa lepotama Stare planine,ali pre svega kako bih Vam najavio,i naravno sve Vas pozvao, na predstojeći off-road spektakl -Karavan Stara planina- koje naše društvo tradicionalno organizuje u čast slave Opštine Pirot.
Inače sam ponosni vlasnik Lade Nive 4x4, i Lade Rive koju sam nasledio od dede.Kupljena 1989 godine nova, i opremljena zimskom opremom kako bi iz Srbije stigla do polarnog kruga u Norveškoj - do napuštenog logora,gde je moj deda ,kao zarobljeni partizan, trebao biti prebačen iz Bugarskog logora. Taj plan nemaca iz 1944 godine su malčice pokvarili crvenoarmejci,a želja mom dedi je bila da na početku penzije obidje taj Norveški logor koji je izbegao. Nažalost, 1992 godine ,kada je trebao krenuti,uveli nam sankcije,a Riva ostala nova i netaknuta. Danas ona ima 19 godina,prešla je oko 60000 km, i ide kao zmajče... :D

Zivela Lada (sa četvorostepenim menjačem) !!!
Last edited by Staroplaninski on Thu Jun 19, 2008 5:01 pm, edited 1 time in total.
www.myspace.com/srebrna_glava

Vigi

Post by Vigi »

Wow :shock:
Sve najbolje u boravku na forumu i da bog da se eto ako ne ove, pa onda sledece godine vidimo, pa obrnemo neko prase jagnje il tako nesto... planina pecenje... hehe i lade... :mrgreen:

P.S. Moja riva ima petostepeni menjac al cenim i postujem one koje imaju i cetvorostepeni :lol:

P.P.S. to sa ladom i planinom me vezu lepa secanja jos iz detinjstva... Na putu za more tamo negde kod zlatibora odnosno na njemu... otac izadje lepo s puta, stali na sred neke poljane/livade..., i napravili rucak u prirodi... doduse tada nismo nista obrtali ali bilo je pecenja.... i to smo bukvalno par godina za redom radili pa smo onda isli vozom i onda toga vise nije bilo... onda posle toga sankcije i lada je prodata :(

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Dobrodosao.
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

SERZAS

Post by SERZAS »

Zdarow!
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

2107

Post by 2107 »

Hello! 8)

Zeka

Post by Zeka »

Dobrodosao :D
[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/JauQ9.jpg[/img][/url]

djape1977

Post by djape1977 »

dobrodosao i daj slike tih lada!
j***** auto bez kardana

Staroplaninski

Post by Staroplaninski »

Ajde da probam sa HTMLom...

Dakle ovo je moja NIVA...ovo je slikano na lokaciji poznatijoj kao Krvave bare...inace,iako se na slici ne vidi bas najbolje,ovo je jedna ogromna provalija i nizbridica - niz koju se krecem...

Image

2107

Post by 2107 »

Odlicna slika! Imas jos?

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

Pozdrav i dobro doso, zdravlje boze do godine dolazim obavezno.
Podigni bre malo tu Njivu moja Samara je vislja ima bre prvi da stignem na vrh planine :lol:
Sledeci auto Priora coupe.

Bozic

Post by Bozic »

Dobrodosao i od mene,meni je tu blizu selo Gologovac,ako nije poznato blizu je Crvene Reke,Vete Kosmovac....

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Dobrodosao :) Daj slike i Rive zivo me zanima kako izgleda dok je josh ochuvana :D
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

Staroplaninski

Post by Staroplaninski »

Znam za selo Glogovac...to je jedno od onih istocno-srpskih sela koja su podigla Srbi,prve izbeglice sa Kosova (15 vek).Uostalom ceo taj potez do Dimitrovgrada pa i iza granice su naselili Kosmetski i Makedonski Srbi...
Ej ljudi,a sto vas kopkaju slike Rive...pa Riva ko Riva...nema niceg posebnog :)
Ali probacu neku da nadjem pa da iskeniram...

milicevicv

Post by milicevicv »

dobrodošao
nije sto je lada,al je zakon

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Dobrodosao. :D

Post Reply