Ja sam Mladja Stojanović, lokacijom u Nišu, srcem na Staroj planini,a dušom na Kosmetu,ako je to uopšte bitno za sajt ljubitelja Lade.Ustvari bitno je,ako Rusi Ladama oslobadjaju Kosovo...
Predsednik sam panslovensko-planinarskog kluba Srebrna glava,lociranom na Staroj planini,a koji ime nosi po najistočnijoj tački Republike Srbije - vrhu Srebrna glava.
Ovde sam prisutan kako bih Vas upoznao sa lepotama Stare planine,ali pre svega kako bih Vam najavio,i naravno sve Vas pozvao, na predstojeći off-road spektakl -Karavan Stara planina- koje naše društvo tradicionalno organizuje u čast slave Opštine Pirot.
Inače sam ponosni vlasnik Lade Nive 4x4, i Lade Rive koju sam nasledio od dede.Kupljena 1989 godine nova, i opremljena zimskom opremom kako bi iz Srbije stigla do polarnog kruga u Norveškoj - do napuštenog logora,gde je moj deda ,kao zarobljeni partizan, trebao biti prebačen iz Bugarskog logora. Taj plan nemaca iz 1944 godine su malčice pokvarili crvenoarmejci,a želja mom dedi je bila da na početku penzije obidje taj Norveški logor koji je izbegao. Nažalost, 1992 godine ,kada je trebao krenuti,uveli nam sankcije,a Riva ostala nova i netaknuta. Danas ona ima 19 godina,prešla je oko 60000 km, i ide kao zmajče...
Zivela Lada (sa četvorostepenim menjačem) !!!