zanm da sam prve godine kada sam polozila vozacki presal 2000 km.
zadalje ne znam pokvarila mi se sajla za kilometrazu.
na lajki takodje ne radi ali to cemo srediti ovih dana
Polozio oktobra 2003.god...test bez negativnih, voznju iz prve
vozacku izvadio tek posle nedelju dana od polaganja dok su drugovi isli odmah sutradan da vade...sta da zurim, ima vremena ionako nisam imao auto tada
Ladu vozim od 20.02.2004.god... uzeo sa 31.827km, sad ima 36.881km znaci presao 5.054km za 4 godine
Vozacku imam 8 godina.Sa Ladom sam napravio oko 80 000 km a sa sluzbenim kolima jos otprilike oko 20-25 000 km.I dalje sebe ne smatram nekim "velikim" vozacem jer se covek uci ceo zivot.
Vozac sam od avgusta 2003. godine. Jedino sto sam vozio do sad je moja Lada Samara i presao sam do sad oko 35.000 km. Mislim da sam solidan vozac, ne vozim brzo i do sad nisam nikad kaznjavan. Imao sam jedan sudar ali u kojem nisam bio krivac, vec sam dobio udarac od pozadi.
Samo ovako da nastavim...
Josh kao klinac sam vozio auto po selu i stekao dosta iskustva shto se tice uletanja i izletanja iz krivina okretanja ......... itd. polagao sam voznju za C i E tako da je auto mnogo lakshe voziti i ostala mi je navika da se ne okrecem da gledam pozadi kad vozim na rikverc nego sam navikao na kamionsku tehniku retrovizora .
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)