Anti virus
Moderator: Rus
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Uvedi net, i koristi AVG 8 free, ja koristim AVG free od verzije 6,skoro punih 4 godine i nikad nisam imao neresivih problema sa virusima, takodje je dobar i BitDefender koji takodje postoji u besplatnoj verziji. Na kraju krajeva kupi neki anti virus nisu skupi a licenca je godisnja. Nemojte da koristite nelegalne verzije anti virusa jer nikada necete biti zasticeni kao sa placenom verzijom, bez obzira na mogucnost osvezavanja baze virusa, verujte mi dobro znam o cemu pricam, a zasto je to tako je posebna tema. Okanite se krakovanja i koristite legalne verzije placene ili besplatne.
Sledeci auto Priora coupe.
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
AVAST ne moze da skenira komjuter prilikom restarta, to jest RAM memoriju, jer se prilikom gasenja-restarta, svi servisi gase ukljucujuci i sve AVAST-ove servise inace ne biste mogli da ugasite ili restartujete racunar.
Inace iz iskustva vam ne bih preporucio avast zato sto zna i da propusti dosta cesto po neki virus, a takodje sam imao problema i sa njegovim uskladjivanjem sa zastitnim zidom-firewall.
Koristite avg-8 free ili bit defender 10.
Inace iz iskustva vam ne bih preporucio avast zato sto zna i da propusti dosta cesto po neki virus, a takodje sam imao problema i sa njegovim uskladjivanjem sa zastitnim zidom-firewall.
Koristite avg-8 free ili bit defender 10.
Sledeci auto Priora coupe.
imas valjda telefon ili mobilni...