Maximalna brzina
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Maximalna brzina
Pozdrav ljudi......zanima me da li je neko testirao koliko lajka iz serija 211x moze da ide......ja sam isao 180 po autoputu.....nije bas najstabilnija...ali je ipak 180 km/h...
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Išao sam ja i 190 po njenom satu, ali mjerenje sa GPS-om mi je pokazalo da njen sat laže negdje oko 10%, tako da se to slaže sa maksimalnom brzinom iz papira koja je nešto ispod 170.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
To je mnogo teska tema da bi ovde diskutovali...preciznost ti zavisi od vremenskih uslova,broja satelta...waas opcije...brzine kretanja....ali veruj mi da ni vojska SAD-a nema toliko precizne uredjaje...njima je greska ispod 15m cinimi se...no nije bitno.....
usput.....ti radari su postavljeni da ne pokazuju pravu brzinu,da bi ti usporio....
njihova ideja nije da mere brzinu....vec poziciju...a za to moze da bude malo greske.....
ipak i ja sam primetio da lade malo lazu na cajgeru....posto su me par puta upucali radarom,a nisu zaustavili...a prekoracio sam sigurno za malo brzinu
usput.....ti radari su postavljeni da ne pokazuju pravu brzinu,da bi ti usporio....
njihova ideja nije da mere brzinu....vec poziciju...a za to moze da bude malo greske.....
ipak i ja sam primetio da lade malo lazu na cajgeru....posto su me par puta upucali radarom,a nisu zaustavili...a prekoracio sam sigurno za malo brzinu