Lada 1600 specijal, '81 - Koliko da trazim?
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Lada 1600 specijal, '81 - Koliko da trazim?
Postovani ljubitelji Ladinih automobila,
Zanima me vasa procena vrednosti Lade 1600 specijal.
'81 je godiste, bele boje, garazirana svih 27 godina, presla oko 76.000 km. Motor - 1600 kubika, 79 KS cini mi se. Potrosnja na otvorenom ne prelazi 8 litara supera.
Prvi je vlasnik, sada penzionerka, a vecinu godina je i vozena penzionerski. Besprekorno odrzavana.
Akumulator i gume su skoro novi. Menjac je, kao sto znate, manuelni, 4 stepena, precizan sa kratkim hodovima:). Nema ugradjen plin.
Nazalost cu morati da je prodam. Znam da ne mogu dobiti onoliko koliko vredi.
Da li je 800E mnogo?
p.s. fotografije postavljam za nekoliko dana, u oglasu.
zainteresovani mogu da mi se obrate i telefonom - 0611500374
pozdrav
Zanima me vasa procena vrednosti Lade 1600 specijal.
'81 je godiste, bele boje, garazirana svih 27 godina, presla oko 76.000 km. Motor - 1600 kubika, 79 KS cini mi se. Potrosnja na otvorenom ne prelazi 8 litara supera.
Prvi je vlasnik, sada penzionerka, a vecinu godina je i vozena penzionerski. Besprekorno odrzavana.
Akumulator i gume su skoro novi. Menjac je, kao sto znate, manuelni, 4 stepena, precizan sa kratkim hodovima:). Nema ugradjen plin.
Nazalost cu morati da je prodam. Znam da ne mogu dobiti onoliko koliko vredi.
Da li je 800E mnogo?
p.s. fotografije postavljam za nekoliko dana, u oglasu.
zainteresovani mogu da mi se obrate i telefonom - 0611500374
pozdrav
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Predstavih se,
...blizu tridesete, postdiplomac..
Nisam bash cest ucesnik na forumima, pa ako vas nesto posebno zanima vi pitajte.
nik_urban@yahoo.com
Tel imate
Pozdrav
...blizu tridesete, postdiplomac..
Nisam bash cest ucesnik na forumima, pa ako vas nesto posebno zanima vi pitajte.
nik_urban@yahoo.com
Tel imate
Pozdrav
Josif je svoju 2103 1500sl prodao za 1100 evra, ali je dao uz nju mnogo dodatnih i rezervnih delova. Doduše, imala je ugrađen i atestiran plin, limarija, motor, enterijer - perfektni. Evo temi o prodaji, a ispod i tema o samom automobilu.
viewtopic.php?p=8678#8678
viewtopic.php?t=157
Mislim da je 800e nerealno malo (ako je u jako dobrom stanju), ja verujem da bi kod dobrog kupca mogao da dobiješ 900e, ali opet - sve zavisi u kakvom je stanju (što Josif reče - godište kod takvih automobila nije bitno, bitno je stanje i način održavanja).
A ti razmisli i okači slike, naravno.
viewtopic.php?p=8678#8678
viewtopic.php?t=157
Mislim da je 800e nerealno malo (ako je u jako dobrom stanju), ja verujem da bi kod dobrog kupca mogao da dobiješ 900e, ali opet - sve zavisi u kakvom je stanju (što Josif reče - godište kod takvih automobila nije bitno, bitno je stanje i način održavanja).
A ti razmisli i okači slike, naravno.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]