App. opremljen bračnim krevetom, foteljom na rasklapanje i dječjim krevecom do prvog jula košta 40 evra. Taksa je 0,8 evra po osobi i danu a od prvog jula 1 evro. Kuhunja i klima se podrazumijevaju. App. je bio tik uz more, gosti su imali obezbeđene ležaljke koje se nisu plaćale. Od prvog jula cijena je veća za 5 do 10 evra. Dopada mi se što u HR nema nikakvih radova na putu pa samim tim nema ni zastoja. Plaža ima prirodnu hladovinu od borove šume. Nema roštilja i dima na plaži, nema muzike koje cepa uši.
vaz_mashina wrote:Bio sam u Hrvatskoj, mjesto Drvenik. Idealno mjesto za porodice sa malom djecom. Udaljenost od Banjaluke je 277 km. Iz ovog mjesta pruža se pogled na Hvar a iz Drvenika ima i trajekt za Hvar i Korčulu. Bilo je fenomenalno, osjećao sam se više nego ugodno. Voda čista, temperatura vode idealna, domaćini uljudni i srdačni.
Ja sam isao u Drvenik, 1988. i 1989. lepo mesto, iako sam bio jako mali secam se i dan danas nekih slika. Ne znam kako je danas, mozda jos lepse...
[/quote]mozemo mi pricati sta god hocemo, ali hrvatsko primorje je najlepse.
bar po meni.
--------------------------------------------------------------------------------
Bato daleko je to od istine, i ja sam isao vise puta u Dubrovnik ali Grcka je Grcka.
vazman wrote:Ja idem u Tursku u septembru a za tim sa Ladom iz SLO u CZ (praga), PL(krakow) i SK- eurotrip
Eto, i ja početkom septembra idem u Tursku (vala smo 500 godina bili pod Turcima, red je da ih posetimo ), pa druže možda se i vidimo tamo... Kušadasi je za nas možda najrealnija opcija, gde ćete vi?
Izvinjavam se seki, ja i ne citam ko pise postove, jos jednom bato, to jest seko izvini, ali i dalje stojim iza toga da je Grcka bolje mesto za odmor od Hrvatske.
Ja cu, po obicaju skoro ceo avgust biti na selu! Tacno na pola puta izmedju Bele Palanke i Pirota (selo Sinjac), tako da mozda bude neko druzenje sa clanovima iz tih krajeva, a verovatno cu neki dan i do Nisa otici...
Ko je iz tih krajeva nek se javi pa da nesto organizujemo...