78',70000 km,1200 63ks, drugi vlasnik,namjeravam restaurirati...a je to za sad...
trazio sam na netu i nisam skuzio koji je to facelifting itd...da li je 2101,21013 ili je to lada 1200 S ili L...uglavnom zbunjuje me sto ima radio kazetofon i lijevi retrovizor...
Dobra lada veoma pogodna za restauraciju.
Kod nas ima na vise mesta da se kupe originalni blatobrani za nju, farovi, maska, prstenovi oko farova, bocni pokazivaci pravca, branici i druge sitnarije.
ok ako zatrebam koji dio znam kome se obratit
Inace ima jeftinih djelova u madarskoj pa tamo i mislim nabaviti sve smo mi zatreba...prvo trebam cijeli auto raskopat do zadnjeg sarafa a onda idem u kupovinu.
auto je uscuvan i mislim ga obnoviti u origigi stanje...iako je podloga za tuning odlicna pogotovo masina...
nije jos pocela re. u meduvremenu sam naisao na jedan raritet pa se sad nema para...Matra Simca Bagheera 79' 1.4 90ks,masina centralno ispred zadnje osovine,tri sjedala napred,48000 proizvedenih primjeraka,to bi bilo sve, ipak je ovo LADA forum.
ma djelova ima koliko ti srce zeli od peugota,citroena,cryslera,a ima i novih djelova u francuskoj originalnih ali skupih.
unutra pase na saraf masina od peugeota 405 Mi16 i 205 GTI