Sredjivanje lade 1500

Moderator: letnjikovac

draganjakov

Post by draganjakov »

prvo trba da uzmes bocicu za pranje stakala sa pumpicom (normalno bez tecnosti) i da dobro nakvasis staklo. stvis foliju normalno da prelazi preko svih ivica i onda uzmes gumu za ciscenje przora i pocnes da izbacujes vazduh. naravno prvo trbada ti je staklo cisto gde lepis foliju. najbolje bi bilo kada bi staklo bilo skinuto tada bi najbolje ispalo i najlakse. i zaboravio sam da na kraju kada izbasis sav vazduh i vodu da oseces visak sa stakla skalpelom.
lada je zakon

Black dragon
Automobil: 2103 special

Post by Black dragon »

problem je sto se posle javljaju bele fleke.... kada nakvasim staklo ja vecinu vazduha i vode izbacim ali se jave fleke.....da nije mozda folija losa,,, folija je SOLAX

jel radi to glass service tj. da li daju ateste za takve stvari?

Black dragon

Post by Black dragon »

pozdrav, u ovoj temi smo ranije govorili oko CD playera.
Pojavila se nova mogucnost naime dobijo sam od prijatelja dva pionirova zvucnika 10-tke i uredjaj koji pusta mp3 fajlove sa USB-a ukljuci se na mesto gde stoji upaljac, to super radi kod njega znaci zvuk je besprekoran i sve ali ja kao sto vec znate imam Ladin player pa je jos i potenciometar pokvaren pa susti po nekad i ne moze da se pojaca na glasno pocinje da mutira (ugradio sam pionirove zvucnike)
Sta vi mislite na ideju na uzmem neki polovni auto radio ali bez cd playera cisto da zamenim ovaj,imam dobre zvucnike i sve a ako uzmem polovni auto radio mogu da kupim jos jedan set zvucnika>
Sta vi mislite na ovu ideju? i koliko bi kostao auto radio (polovni)
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Polovan CD plejer imas za 20-30 eura, a sa MP3 vec od 35-40.

Black dragon

Post by Black dragon »

ok, tako sam i mislio, gde ima najveci izbor? znam za bubanj potok a kako bi nilo da probam na novom beogradu :?:
na vrućem asfaltu.

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Black dragon wrote:ok, tako sam i mislio, gde ima najveci izbor? znam za bubanj potok a kako bi nilo da probam na novom beogradu :?:
Ako nadjes negde na NBGu javljam obavezno da ne moram da cekam da registrujem auto da to nabavim :D
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

Black dragon

Post by Black dragon »

javljam bez brige, :D (i meni auto nije registrovan cekam nove tablice) :D
na vrućem asfaltu.

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

He he ovde kod nas imas da nadjes cd player od 1000 din na buvljaku kakve god modele hoces ali su kradeni :D
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

Black dragon

Post by Black dragon »

pravo da ti kazem bas mi se i ne kupuju kradene stvari (prosto ne zelim da imam to u kolima) iz principa 8)
na vrućem asfaltu.

djape1977

Post by djape1977 »

ne kupuj kradeno nikad i nikako. kad lopovi nemaju kome da prodaju oni i ne kradu. mnogo nas je imalo zadovoljstvo da zatekne razbijeno staklo i izvadjen radio, pokusaj smo da zamislis svoj auto u tom stanju.
j***** auto bez kardana

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

djape1977 wrote:ne kupuj kradeno nikad i nikako. kad lopovi nemaju kome da prodaju oni i ne kradu. mnogo nas je imalo zadovoljstvo da zatekne razbijeno staklo i izvadjen radio, pokusaj smo da zamislis svoj auto u tom stanju.
Pa zato nisam ni kupio cd player do sad jos uvek imam radio iz 15. veka :mrgreen:
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

Black dragon

Post by Black dragon »

ljudi kupio mp3 player i ugradio Lobox je marka nije meni poznata ali vrsi posao 4X40 output power. greh je sto imam samo pionirove 10-tke pa kad dodjem do 20(moze do 40) na potenciometru probija zvucnike.....planiram da uzmem za pozadi neke elipse (idem sad u austriju taman) a ove pionir sto su bili nazad da idu napred toliko o tome.....
na vrućem asfaltu.

finaldesign

Post by finaldesign »

Black dragon wrote:ljudi kupio mp3 player i ugradio Lobox je marka nije meni poznata ali vrsi posao 4X40 output power. greh je sto imam samo pionirove 10-tke pa kad dodjem do 20(moze do 40) na potenciometru probija zvucnike.....planiram da uzmem za pozadi neke elipse (idem sad u austriju taman) a ove pionir sto su bili nazad da idu napred toliko o tome.....
elipse su ok, ali bolji su odvojeni sistemi, tj. najbolji zvuk dobiti ces ako stavis subwoofer iza, i umjesto elipsi u vrata stavis malo vece zvucnike sa odvojenim visokotoncima... to je onda vrhunski uzitak :)

Post Reply