Danas sam odvojio malo vremena za Lajq, pa sam joj vratio zadnju lajsnu izmedju shtopaljki, zalepio nalepnicu na shoferq, stavio okvire, bele bochne i bele prednje migavce
Last edited by dallape on Sun Dec 21, 2008 7:35 am, edited 1 time in total.
Bele presvlake, plave maglenke, tamna stakla, muzika (evo daska je danas gotova, sutra idem za selo pa kad se vratim postavljam muziq, a u gornjem desnom uglu se vide presvlake )
a sledece nedelje idem za bubanj potok, naruchio sam crni spotrski volan i one shiroke bochne lajsne na koima pishe samara
Naruchio sam ih, neki momci iz Shida svake subote su u Bubanj Potoq, nazovesh ih u ponedeljak i za subotu su gotove presvlake. Inache koshtaju 2200.
064/848-80-57 Darko
064/921-38-11 Dushko
Lepo napreduje Lajka, baš lepo. Doduše, nisam previše oduševljen izborom presvlaka, ne toliko modelom koliko bojom - model je u suštini sasvim lep i pristojan. Nego, ta bela boja ima da ti se isprlja dok budeš rekao "keks".
Inače, kada korubi dolaze na red? Nemoj ni slučajno to da ne staviš, inače će limarija brzo propasti na rubovima, koliko god dobro da je urađena.
Shone, sigurno je fabrička samo ja ne znam koje proizvodnje. Verovatno bih i ja tako nešto tražio da stavim na moj auto, samo da nije tog gigantskog natpisa "Samara" preko njega.
Kako li se samo taj deo postavlja, tj. instalira...?
@Shone89
Lajsna je fabrichka, nije home made, Kiza kaze da je qpio na sajmu u Madjarskoj 1991/92 tako neshto
Trece stop svetlo sa LED diodicama je qpljeno ono ce ici gore a prepravicu lajsnu kao poziciju, stavicu 2 neonkice iznutra.
@Goxxy
Vec sam ih isprljao na mestima gde se obaraju prednja sedishta, tu sa strane, inache sam insistirao belu boju zbog kontrasta
Korubi ne znam shta su
Instalira se tako shto ima 2 rupe na nosachima koji su nitovani pop nitnama (fabrichki). Ti nosachi se shrafe na one rupe koje su predvidjene za tablice.
Last edited by dallape on Sun Dec 21, 2008 7:37 am, edited 2 times in total.
Korube su ti one plastike sto se montiraju ispod krila i ne daju blatu i ostalim poganima da ti se nabijaju u coskove i grickaju limuzinu.Kostaju oko 1500 dinara.
Lajka nije vozena 9 god, blejala je u garazi. Sredjujem je od proshlog leta, pre 2-3 meseca je "stala na noge" tako da od kako sam je registrov'o i sredio preshao sam sa njom mozda 50-60 km, sve po kraju tako da nisam imao neke dalje relacije. Al ako Kizu nisu godinama smarali, valjda nece ni mene