Zanimljivi automobili na nasim prostorima...

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

djape1977

Post by djape1977 »

bio je pre neki dan preko puta moje radionice u zemun polju. nisam ga vidjao ranije tu, verovatno je neko dosao u goste.
j***** auto bez kardana

vigmir

Post by vigmir »

djape1977 wrote:izuzetak primerak. gde si ovog uslikao?
Ove slike sam skinuo sa nekog sajta na koji sam naleteo slucajno lutajuci po netu.Inace,sajt nije nas nego je gazda stavio ovaj auto na prodaju na taj sajt.Prepoznajem da je auto uslikan na Banjici u Paunovoj ulici.Cene nije bilo, samo kontakt telefon koji nisam zapamtio.

drakal

Post by drakal »

djape1977 wrote:gde nadje onog starog rekorda?
To je jedan od mnogobrojnih restauriranih automobila koje vlasnik ima. U dvoristu mu je par razlicitih komada koji cekaju red!

Wolfy

Post by Wolfy »

Lep tristac, deluje ocuvano

vigmir

Post by vigmir »

Opel kadet 1968 god.

Image

Image

Moris Marina 1976 god

Image

Image

micky0604

Re...

Post by micky0604 »

Great!
----------------------------------------------------------------------------
DEFINITION OF CRAZINESS "Crazy" stands for the human spirit of transcending oneself. It stands for the single-minded pursuit of dreams. It stands for the total devotion to your work. It stands for the passion of commitment to reach the goal. Once you have this craziness, you can achieve anything you want. Let alone learning English!
world of warcraft power leveling world of warcraft powerleveling wow power leveling wow powerleveling world of warcraft power leveling

-----------------------------------------------------------------------------

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

E djape slikao sam onog fiata
ima jedan bocni karb zeznuo sam se

Image

Image
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

djape1977

Post by djape1977 »

jes 1100. vredelo bi to srediti. meni se ne svidja taj model ali svakako ga treba sacuvati
j***** auto bez kardana

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

On za svoje godiste nije mnogo truo moze da se sredi.
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

ZarkoIn
Automobil: Samara

Post by ZarkoIn »

Ova dva sam slikao pre neki dan u Tivtu...
Image

Image

Image

Image

Image

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Jesu to cuveni mercedesi Drzavne bezbednosti? Naslusao sam se o njima skoro jako puno od jednog lika.

djape1977

Post by djape1977 »

ne mora da bude bas drzavna bezbednost. nekad su sva sluzbena vozila imala crvene tablice. ukinuli su ih pocetkom osamdesetih, valjda im je bilo smor da ceo komsiluk zna ko koristi sluzbena kola van radnog vremena. cetvorocifrene tablice su bile rezervisane samo za drzavne ustanove pa je tako recimo SIV (savezno izvrsno vece za mladje citaoce :lol: ) imalo tabloce bg*01-01, 01-02...itd. cuveni titov mb600 pullman je bio 01-01. ovaj sa slike je naverovatnije vlada savezne republike crne gore. posle ukidanja crvenih tablica ostala je praksa cetvorocifrenih brojeva ali u crno beloj varijanti.

btw, odatle potice i cela fama oko cetvorocifrenih i petocifrenih tablica, jer su one u doba stare jugoslavije bile rezervisane za budzovane i obicni smrtnici nisu nikako mogli da ih dobiju. sa raspadanjem sistema tokom 80-tih budzovani su poceli da ih nabavljaju za svoja privatna vozila. to je bio signal policiji i ostalim ucesnicima u saobracaju ko je zapravo za volanom (imunitet za saobracajne prekrsaje izmedju ostalog). sve u svemu, cisto pederisanje. tokom devedesetih su tu praksu preuzeli kojekakvi mutni tipovi, zakljucno sa cuvenim "zemunskim klanom". dan danas su zastitni znak kojekakvih "bezbednjaka" ili onih koji bi voleli da ostave utisak na neuke. zalosna je cinjenica da su najcesce u pitanju tipovi koji ne mogu da zapamte vise od cetiri cifre u komadu :mrgreen:
j***** auto bez kardana

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Opstinska auta i dan danas imaju 4cifrene tablice, makar u LE, a i mnogi drugi slazem se. Koliko inace to zadovoljsto kosta? Na novim tablicama ce svi valjda da imaju isti broj cifara?

Inace auto sa prethodne slike mi lici na ovog lepotana. Slikao sam pre mesec dana na Frankfurtskom aerodromu i cena je bila 74.000 EUR, a godiste valjda 1963.

Image
Image

Ovo je takodje slikano na istom mestu:

Image
Image

A ovaj MG u Strazburu:

Image
Image

djape1977

Post by djape1977 »

jbg. stvari se sporije menjaju u manjim sredinama. u bg su sva sluzbena kola vec godinama sa obicnim tablama i nasumicnim brojevima da bi privlacili sto manje paznje jer je poceo narod da im j. kevu gde god ih vidi.
ja kad u retrovizoru vidim sluzbena kola pod pratnjom, ili crne audije sa malim crvenim i plavim svetlima, ne sklanjam se ni za zivu glavu. ako me i obidju, nabijem se iza njih na metar i vozim za njima dokle mi odgovara jer rasciscavaju guzvu :mrgreen:
vojna bezbednost vec nekoliko godina koristi crne mercedese g500 (puh za one koji su bili u vojsci). bezobrazni su koliko su teski u saobracaju, pa koristim priliku da ih zajebem kad god mogu. izludjuje ih cinjenica da moja lajka ubrava bolje od njihovih sklopocija. jednom su me pojurili jer sam im provezao slalom kroz kolonu, pa su morali da odustanu kad sam usao na rampu za penjanje na autoput kod sajma sa 90km/h a g500 se umalo prevrnuo :twisted:

razumem potrebu da se neki ljudi voze sa pratnjom, ali ne i da mi seku put i teraju me iz cista mira da se zaustavim i da masu onim glupim "stopkom" kao da je ceo svet njihov. takodje su opasni po bezbednost saobracaja jer voze nenormalnim brzinama kroz grad a jos ludje na autoputu sto su dokazavi i nasi vrli bivsi ministri veselinov u bgd i jocic (gde li se bes skrcao?)
Last edited by djape1977 on Fri Aug 15, 2008 10:14 am, edited 1 time in total.
j***** auto bez kardana

SERZAS

Post by SERZAS »

Smesni su mi ti likovi koji jos uvek zive, oblace se i ponasaju u duhu devedesetih :D KOMEDIJA uzivo.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

Post Reply