Stranac Lada samara sa 3 vrata
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Stranac Lada samara sa 3 vrata
Kupujem Ladu samaru u extra stanju iz inostranstva, što mlađu.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Choksi je verovatno hteo da kaze da je bilo par na sajtu http://www.mojauto.co.yu/ 
Dakle, informacije negde cure
...moramo da se udružimo da vidimo ka nam to kvari sreću
! Stvarno nema smisla...
Ja sam mesecima čekao neke iz Slovenije, ali nikako da stignu; a neke što su i stigle jako liče na ovu moju
, pa nema svrhe da trošim vreme i novac na njih...na kraju ima da je prodam i vozim biciklu, i onako stiže lepo vreme, a i zdravije je
, a da ne pričam o ekologiji...a Ladu ću voziti ponekad, kad se tata smiluje. Tako ću se vratiti u ranu mladost
...na početak devedestih...dok ne dođe neko lepše i srećnije vreme!
Ja sam mesecima čekao neke iz Slovenije, ali nikako da stignu; a neke što su i stigle jako liče na ovu moju
...na početak devedestih...dok ne dođe neko lepše i srećnije vreme!Već sam, u proleće 2005, uložio pozamašnu cifru u kompletan (ali kompletan
) remont motora, kočionog sistema, promenio lamelu, korpu kvačila i druk lager, ležajeve na svim točkovima, kupio nove gume i ko zna šta sve još pride...ah, da, zatim razvodnik paljenja, komutator, alternator...al to je ljubav
! Obično si slep kad si zaljubljen!?
Tada plaćeni delovi i rad (koji je, uzgred budi rečeno, pošto ga je radio moj drug, kome sam završavao neke poslove, bio minorno plaćen) su daleko prevazišli vrednost moje samare. A, što je najinteresantije, još tada sam se dvoumio da li da nabacim nekog stranca
.
Sada mi se diže kosa na glavi
od pomisli da trebam ponovo da se vijam po radionicama, jurim sa majstorima i obilazim prodavnice i auto-otpade, a da na kraju, kad podvučem crtu, ustanovim da sam za sve te novce mogao da kupim neku 110-ku ili još bolje 111-ku! Ima na mojoj samari dosta da se radi (jedini spas bi mi bila ona ekipa sa MTV koja radi emisiju Pimp My Ride; koji bi to auto posle bio!)...a kako nisam vičan auto-limarskim radovima, nisam pametan šta da radim
: ...
) remont motora, kočionog sistema, promenio lamelu, korpu kvačila i druk lager, ležajeve na svim točkovima, kupio nove gume i ko zna šta sve još pride...ah, da, zatim razvodnik paljenja, komutator, alternator...al to je ljubav Tada plaćeni delovi i rad (koji je, uzgred budi rečeno, pošto ga je radio moj drug, kome sam završavao neke poslove, bio minorno plaćen) su daleko prevazišli vrednost moje samare. A, što je najinteresantije, još tada sam se dvoumio da li da nabacim nekog stranca
Sada mi se diže kosa na glavi
racunica je krajnje jednostavna. kompletna limarija i farbanje ne mogu da kostaju vise od 1000e sta god da radis. verovatnije 1/2 te cifre.
proceni (realno) koliko vredi tvoj auto sada, dodaj cifru za limariju i farbanje i vidi koliko je to ukupno. ako za te pare mozes da kupis dobar auto - ok. ako ne, sredjuj svoj
proceni (realno) koliko vredi tvoj auto sada, dodaj cifru za limariju i farbanje i vidi koliko je to ukupno. ako za te pare mozes da kupis dobar auto - ok. ako ne, sredjuj svoj
j***** auto bez kardana