Ovako. Bez fotografija je teško dokazati o čemu se radi. Naravno, fotografije iz albuma su samo za porodicu. Evo tih modela sa interneta. Ukucaš redom Moskvič 403 i tako daljke kao što sam naveo, i ukapiraćeš o kojim se modelima radi.
PA AKO JE LADA KLUB, KLUB LJUBITELJA LADE, ONDA JE LOGIČNO DA ĆU U DELU POSVEĆENOM OSTALIM RUSKIM VOZILIMA, POMENUTI VOZILA KOJA SU PRIPADALA MENI, MOJOJ PORODICI... TO JE NEKA VRSTA NOSTALGIJE ZA ONDAŠNJOM RUSKOM AUTO INDUSTRIJOM. JER OVDE MOŽEŠ VIDETI SAMO 408 ILI 1500 SL. NIŠTA VIŠE. DA LI JE SADA TO JASNO?
E, još nešto. Kabrio verziju nismo imali u kolekciji. Kažem kolekciji, pošto je bilo više Moskviča odjednom... Jedan se čak sudario sa Fapom 13 bez velikih posledica.
Pa da Spasoje, ali, hteo sam reci sledece: (ovde bi trebala da ide ona slicica koja kaze: This tread is wortheless without pics) Mislim na slike te kolekcije
spasoje wrote:Deda je imao Moskviča 403, 408, 408 i (drugačija školjka), 412, i 1500 SL.
Sada se nalaze u porodičnom albumu.
gluplje zapocet i zavrsen post nikada nisam video. tema je extra ali nema pocetak,nejasna je....kojim povodom je zapoceta...."???!!!
izgleda kao da je odgovor na neko pitanje+slike su samo za porodicni album???? pa ako je samo za porodicu zasto si onda i pominjao?