Demontirao sam sedista-prednja i vratio nazad sada imam visak cetiri celicne zice savijene u Z profilu koje znam gde su bile ali neznam njihovu namenu. Dali plastike ispod sedista koje ih drze su okrenute sa kukicama gde se zaglabe ove zice napred ili su ti isti drzaci okrenuti prema pozadi, ako neko moze da pogleda kod svoje Samare kako je to fabricki postavljeno, ako uopste ima smisla da ih vracam nazad posto sedista i bez njih rado dobro, idu napred nazad bez problema.
Hvala unapred svima.
Namestanje sedista u Samari
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Namestanje sedista u Samari
Sledeci auto Priora coupe.
Zlatko,
to su opruge koje vracaju sedista.Ne znam kako si ih skinuo znam da je malo teze jer puca plasticni nosac ali bice zajeb i da se vrate.Ja sam se s tim zezao vise puta na jednom nosacu sam i odlomio parce a vozacko sediste mi se ni nakon namontiranih opruga ne vraca.Nisam omasio raspored(to je bitno) mislim da sam pokrivio opruge tako da sada kada roknem sediste do kraja da bih ga vratio napred moram da veslam nogama po podu i da cupam volan cimajuci se napred.Vrlo zajeb...... ako je rec o CAMEL TROPHY sa cicom u nekom sumarku presedne ti sve

to su opruge koje vracaju sedista.Ne znam kako si ih skinuo znam da je malo teze jer puca plasticni nosac ali bice zajeb i da se vrate.Ja sam se s tim zezao vise puta na jednom nosacu sam i odlomio parce a vozacko sediste mi se ni nakon namontiranih opruga ne vraca.Nisam omasio raspored(to je bitno) mislim da sam pokrivio opruge tako da sada kada roknem sediste do kraja da bih ga vratio napred moram da veslam nogama po podu i da cupam volan cimajuci se napred.Vrlo zajeb...... ako je rec o CAMEL TROPHY sa cicom u nekom sumarku presedne ti sve
Сделано в СССР
- zlatkodesign
- zlatkodesign
- zlatkodesign