Ceska 2009
Moderator: BokeYGTi
interesovanje postoji ali kljucni faktor su sredstva. Marko koliko bi odprilike takav put mogao da kosta nekog od nas? ako prikupim pare za put lako cu da skupim jos malo da eventualno zamenim ponesto na kolima sto nije bas u najboljem stanju i da kupim 100 elektromegnetnih prekidaca paljenja
tako da 2500km ne bi trebalo da bude problem
Dodaj tu i koji komutatoroutsider wrote:interesovanje postoji ali kljucni faktor su sredstva. Marko koliko bi odprilike takav put mogao da kosta nekog od nas? ako prikupim pare za put lako cu da skupim jos malo da eventualno zamenim ponesto na kolima sto nije bas u najboljem stanju i da kupim 100 elektromegnetnih prekidaca paljenjatako da 2500km ne bi trebalo da bude problem
ali nisu nam gorivo i smestaj jedini troskovi, zar ne?
mislim, ne bih da se pravim pametan jer nikad nisam ucestvovao u takvom dogadjaju, ali valjda ce tamo nesto i da se jede, i da se piiijeeee. a kad se pocne s picem to moze da izdje na puuuunooooo.
mozda je moje pitanje bilo malo lose formulisano, nisam mislio samo na plin i putarinu nego sve troskove (ti si Marko bio na duzim putovanjima po EU a, valjda, i na takvim, vecim skupovima. Zbog tog "iskustva" je pitanje bilo upuceno bas tebi)
mislim, ne bih da se pravim pametan jer nikad nisam ucestvovao u takvom dogadjaju, ali valjda ce tamo nesto i da se jede, i da se piiijeeee. a kad se pocne s picem to moze da izdje na puuuunooooo.
mozda je moje pitanje bilo malo lose formulisano, nisam mislio samo na plin i putarinu nego sve troskove (ti si Marko bio na duzim putovanjima po EU a, valjda, i na takvim, vecim skupovima. Zbog tog "iskustva" je pitanje bilo upuceno bas tebi)
znaci, npr. tri dana po 20-30 e (10-15 smestaj i 10-15 hrana) je 60-90e po osobi i jos oko 200e putni troskovi po automobilu? Mada, ako vozimo 140km/h, kao Marko, onda ce kod mene potrosnja da ode u nebo pa 200e nece biti dovoljno za plin
.
Ako je to ta racunica, uz pretpostavku da u svakom automobilu bude bar dvoje ljudi, to nije previse para, 200-250e za neku osnovnu varijantu, bez isprdjivanja.
mada bi meni trebala i medjunarodna dozvola, zelena karta i ovlascenje vlasnika, sto je jos 50-60e
u svakom slucaju nije previse i ja sam zainteresovan, bas zainteresovan!
Ako je to ta racunica, uz pretpostavku da u svakom automobilu bude bar dvoje ljudi, to nije previse para, 200-250e za neku osnovnu varijantu, bez isprdjivanja.
mada bi meni trebala i medjunarodna dozvola, zelena karta i ovlascenje vlasnika, sto je jos 50-60e
u svakom slucaju nije previse i ja sam zainteresovan, bas zainteresovan!