Narucio sam i paknove LUCAS.Sredinom nedelje trebaju stici a ako se nakupi jos malo parinja idemo dalje.
Nesto sam razmisljao mozda , mozda ne bi bilo lose da kad vec jed...... ups kad vec radim sve da zamenim i gumice u kljestima.Ipak imaju jos malo pa 18 leta sprcilo se bre to. Ako znate koje bih kvalitetne mogao uzeti posavetujte me, mislim ako pasuju sa golfa ili tako nesto ili ako postoji kvalitetan proizvodjac.Znam da sam pre 6 god menjao gumice na glavnom cilindru i majstor mi je rekao da uzmem bokeljske . Nisam nesto ocaran mislim ne pisa ulje al kocnica je standardno losa pa drugari ....recite!
A korektor me prca do ludila.Nigde nema ljudski deo samo fenoxsic bljak
Ruski ko sto je moja baba Ana Karenjina. Ustvari mozda stizu ali moooooooooozda stizu iz Rusije ali ko zna koja je to rrrruska mala privreda(i oni su u tranziciji).
Mene ceka servo isto a u Kg cena ide od 3000 do 3500 din. Niko me nije posavetovao da li da uzimam bokeljske gumice za kljesta ili ne.
Inace sam danas kupio semering razvodnika.Uliva poverenje jer je fabrika BALAKOV (a te su mi gume bile na samari kad je kupljena) vakumirano sve onako------- nije lose .Videcu kako ce se pokazati.Pozz
Imam jedan servo od golfa pa da vidim da li bi mogao da se nabudzi I ja sam svoj "ruski" menjao pre 3 godine i bio je nesto vise od 3000.Cuo sam da moze da se stavi sa golfa
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
gledao sam servo na golfu juce, nije isti kao na samari, tako da ne moze samo da se nasrafi.
e sad, sto se budzologije tice, generalno uzev, moze da se uglavi sve sto fizicki moze da stane u taj prostor. verovatno treba pomeriti rupe za srafljenje serva, mozda napraviti neke nosace, mozda prepraviti pedalu kocnice... moze da ispadne poprolican posao ali je sigurno izvodljivo.
nisam imao zadovoljstvo da vozim samaru tako da ne znam kakve su joj inace kocnice ali ako su iole slicne 2104/05/07, definitivno vredi stavti neki bolji servo
Sipka,tj.onaj deo za kacenje je isti kao i originalni,pitanje je samo kolika je duzina sipke,golfov servo je manji tako da bi trebalo lako da stane,jedino su rupe za kacenje na onaj nosac drugacije rasporedjene pa bi trebalo izbusiti druge.
Ima Samara solidne kocnice,ali je trajnost (citaj originalnost) delova problem.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Kod mene je jos fabricki servo uredjaj i okej funkcionise a samara gazi vec 171000km na satu je 57000 ali sam menjao sat jer se sjebala stampana ploca pa mi je laksije zameniti sat nego je prepakivati.Zasto nepokusati uzeti sa slovenke servo koja je 97 ili 98 god.