Trebaju mi saveti za mog Ladilaka :)
desava se veruj mi. a i napon od 11v govori u prilog tome. taman je na granici napona potrebnog da povuce elektromagnet automata unapred. kad uspostavi strujno kolo malo padne napon i onda otpusti i tako u krug. desavalo se i meni na mojoj lajki pre ubacivanja fiatovog motora i anlasera. sad kad je prazan akumulator uzupci automat ali nece da okrene anlaser. kao malo krene i onda nista. cak se i lampice na instrument tabli pogase. valjda ovom fiatovom automatu treba manje struje da odradi svoje.
j***** auto bez kardana
Zamenio sam sve kugle i silene danas - ja ne mogu moju ladu da prepoznam .... odusevio sam se kako se lako mota
Skoro pa ko djape-ov fiat
(paznja: skoro!) 
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Mislim da su FRAD - 700 din komaddjape1977 wrote:koje si kugle sad stavio? mislim kog proizvodjaca?
Ti stalno vrtis ono - ako ne znas sta je dobro gledaj sta je skupo
Nisam stigo danas. Ovi su odokativno namestili da mogu da odvezem do tamo tako da cu ici sutra/prekosutra - cena bi trebalo da je oko 1000 dinara.djape1977 wrote:trebalo bi da bude ok. one bar ne ispadaju. jesi li odradio reglazu trapa?
odprilike toliko. tek kad odradis reglazu videces koliko ce stvarno biti bolja na volanuNisam stigo danas. Ovi su odokativno namestili da mogu da odvezem do tamo tako da cu ici sutra/prekosutra - cena bi trebalo da je oko 1000 dinara.
neces se ni sa njima usreciti, isto sr.... kao i za 2101/...07Ja ću staviti Nivine kugle
j***** auto bez kardana
Weeeeee opet ja
Nije me dugo bilo sa problemima - srecom
Ni ovaj sad nije neki veliki al ako moze da se sredi super.
Naime problem je sledeci. Kad upalim grejanje nekad radi ok, a nekad krene da pistiiiiii ubi u mozak :S Takodje mi se desilo na autoputu kad sam isao u selo, ciguljam ja 80 (jer sve preko nesto lupa a ne bih da ostanem na putu), i samo odjednom krene da pisti a kilometar sat poludeo, skace kazaljka od nula do 180
Pritom Ladilac bez problema ide, nit stuca nit cima... znachi kao da je sve ok....
E sad znam da nema nikakve veze grejanje sa kilometarsatom (sajlom), ali.... da chujem sta vi mislite?
Naime problem je sledeci. Kad upalim grejanje nekad radi ok, a nekad krene da pistiiiiii ubi u mozak :S Takodje mi se desilo na autoputu kad sam isao u selo, ciguljam ja 80 (jer sve preko nesto lupa a ne bih da ostanem na putu), i samo odjednom krene da pisti a kilometar sat poludeo, skace kazaljka od nula do 180
E sad znam da nema nikakve veze grejanje sa kilometarsatom (sajlom), ali.... da chujem sta vi mislite?