Senzori za parkiranje!

Moderator: letnjikovac

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Nije puno malo je sljustila farbu i na jednom mestu je malo polomljen! :( :( :(

Alexa01

Post by Alexa01 »

Sta si uradio sa senzorima? Ako su ugadjeni, daj neke slike.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.

markotri

Post by markotri »

Gde imaju da se kupe ti senzori?Ja bih ih uzeo za moju 110-ku ako su stvarno 50 eura.Dajte neki link ako znate

djape1977

Post by djape1977 »

pun ih je bubanj potok subotom.
bacanje para, veruj mi. pisti konstantno vec na pola metra od prepreke.
j***** auto bez kardana

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Sta ce vam ti senzori meni nije jasno .. pa ljudi vozimo LADE - nisu one bas toliko nepregledne :D
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

Raziel

Post by Raziel »

Slazem se da je bacanje para dok mi vozimo...ali kad dam zeni auto pozelim da ima i senzore i airbag i ESP i ABS i sve to sto "kao" danas glavu cuva.
[url=http://www.limundo.com/ref/Raziel38/][img]http://www.limundo.com/fajlovi/BannerAff/Limundo-468x60.png[/img][/url]

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Raziel wrote:Slazem se da je bacanje para dok mi vozimo...ali kad dam zeni auto pozelim da ima i senzore i airbag i ESP i ABS i sve to sto "kao" danas glavu cuva.
Ahahaha, pa dobro zene umeju ponekad da budu problematicni vozaci :)
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

markotri

Post by markotri »

MA nisu mi toliko neophodno nego cisto ono da kazem da ih imam :)
A to nisam ni nameravao da uzimam na bubanj potoku,i normalno je sto piste bezveze.Ipak se rukovodim da kupim nesto skuplje i provereno od poznatih proizvodjaca ali bre brate radi normalno!
Jel znate mozda dal ima neka specijalizovana radnja gde mogu da se kupe neki kvalitetniji,nema veze ako su skuplji?

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

I ja sam razmisljao oko ugradnje senzora.Ali sam kupio druge retrovizore sa kojima mogu skoro na milimetar da se parkiram a ne bih zeleo da mi jos nesto zvizdi...dosta mi je i to,sto mi javlja,da je neispravno poziciono svetlo (stavio sam led) i da mi pisti kad ostavim svetla upaljena.

markotri

Post by markotri »

Imre wrote:I ja sam razmisljao oko ugradnje senzora.Ali sam kupio druge retrovizore sa kojima mogu skoro na milimetar da se parkiram a ne bih zeleo da mi jos nesto zvizdi...dosta mi je i to,sto mi javlja,da je neispravno poziciono svetlo (stavio sam led) i da mi pisti kad ostavim svetla upaljena.
E a meni tu gresku za svetla (ona precrtana sijalica) mi javlja otkad mi je majstor u gradio alarm.Kozna sta je prespojio.Od tad mi ne radi ni ona signalizacija koja su vrata otvorena niti se svetlo u kabini pali i gasi automatski zavisno od vrata.Jednom recju pojebao mi je razne stvari...a pojma nemam kako to da namestim sad i da li uopste mogu

Imre

Post by Imre »

Pa bas te je zajebao!Jel taj lik uopste autoelektricar?
Sam mislim da nema smisla ni da pokusavas...ja sam vec probao nekoliko stvari i neka hvala...nikad vise.
Ako imas zivaca i nedelju-dve onda sledi semu sa zicama i idi korak po korak.Ili pogledaj gde je sta prespojio.
Kakav si alarm stavio?Obicno se tamo zajebu i stave jos jedan imobilajzer (od alarma),sve zice raspovezu i pobrkaju.
I mene ceka ugradnja alarma sledece nedelje,ali cu ga sam nekakao povezati.

Raziel

Post by Raziel »

markotri wrote:
Imre wrote:I ja sam razmisljao oko ugradnje senzora.Ali sam kupio druge retrovizore sa kojima mogu skoro na milimetar da se parkiram a ne bih zeleo da mi jos nesto zvizdi...dosta mi je i to,sto mi javlja,da je neispravno poziciono svetlo (stavio sam led) i da mi pisti kad ostavim svetla upaljena.
E a meni tu gresku za svetla (ona precrtana sijalica) mi javlja otkad mi je majstor u gradio alarm.Kozna sta je prespojio.Od tad mi ne radi ni ona signalizacija koja su vrata otvorena niti se svetlo u kabini pali i gasi automatski zavisno od vrata.Jednom recju pojebao mi je razne stvari...a pojma nemam kako to da namestim sad i da li uopste mogu

e znate sta, muka mi je od takvih tipova sto se zovu majstorima. nemam problem s tim da zaradjuju za zivot na taj nacin, ali kad nesto ne znas onda ne pipaj. a i ti si lud, zasto ti sada razbijas glavu s tim? odvezi lepo auto majstoru i reci mu da ti ga vrati potpuno ispravnog kakvog si mu ga doterao pre ugradnje alarma. zamisli da ti sutra negde procuri ulje, a tebi indikator ne javi da je opao pritisak ulja...ops generalka, pa ces onda ici da lomis vrat majstoru. bolje spreciti nego leciti. Ti si neki lik kao i ja, svuda lepo i na fino pa me je.... ko kako hoce. e nema vise toga, sad se svadjam gde god udjem i svi znaju da nema zajebancije...

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Ti si neki lik kao i ja, svuda lepo i na fino pa me je.... ko kako hoce. e nema vise toga, sad se svadjam gde god udjem i svi znaju da nema zajebancije...
Pametno :D
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

Imre

Post by Imre »

Ja mislim da treba otici kod tog "majstora" koji je zeznuo stvar,traziti nazad pare (milom ili silom) i otici kod drugog.Ja barem tako radim.Ako je prvi put zeznuo,drugi put ce najverovatnije jos vise.
Bilo je vec i toga,da sam nekome kapiju skinuo i postio kosnicu pcela u dvoriste. :twisted:

Raziel

Post by Raziel »

da me ne shvatite pogresno, ne volim ja to, ali kad tako mora sta da se radi. ja sam zavrsio skolu za automehanicara. ne bavim se tim poslom vec imam neku firmicu koja radi nesto drugo, ali zato popravljam svoj auto pa kad nesto zeznem bar je moj i bas me briga.. u prevodu: sve bi voleli da smo pametni kao sto se pravimo, a kad to nebi radili srbija bi bila lepse mesto za zivljenje (a ne prezivljavanje)

Post Reply