Hmmmm.......
Zaključak i nije baš 100% siguran. Sve što si dokazao je da se smjesa ne pali u 1 i 3 cilindru. Uzrok ne možeš znati. Ako je kabel probio onda iskra ne skače na svjećici i smjesa se ne pali, pa također nećeš osjetiti nikakvu promjenu ako odspojiš taj kabel. Ako modul paljenja ne daje napon na kabel, zašto ti onda smrde kablovi na 1. i 3. cilindru?
Naravno, ne kažem da je do kablova, samo kažem da na osnovu tih simptoma se ne može reći 100% da je do modula paljenja.
Vrijedi razmisliti
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
pa probaj da zamenis module paljenja 2-4 na 1-3 ,pa to isto uradi i sa kablovima,ako moze ,posto ja imam 4 modula pa nemam visoko naponske kablove.....ali verovatno ti je modul ....oce da ode posle godinu dana
Ma svejedno mi je sada, zato jer sam gotovo pa siguran da nije do kablova, zato jer sam ih kupio prije godinu dana, ako ne i manje, prešao s njima 20-ak tisuća km, tako da to isključujem... Ali čisto da budem siguran, da li ima logike da sa multimetrom provjerim otpor/vodljivost kablova?
teoretski da, ali kabl ako ne valja moze u jednom polozaju da ne provodi struju a cim ga mrdnes malo da dobije kontakt i da pokazuje kao da je skroz ispravan
pa probaj da zamenis module paljenja 2-4 na 1-3 ,pa to isto uradi i sa kablovima,ako moze ,posto ja imam 4 modula pa nemam visoko naponske kablove.....ali verovatno ti je modul ....oce da ode posle godinu dana
Mislim da ovo ne sme da se uradi jer ce varnicu bacati u pogresnom trenutku :
ma nema veze....racunar daje trenutak...nisam mislio na kablove koji dolaze do bobine(modula)....oni nek ostanu na svojim mestima....to ti je isto kao da si ga zamenio sa rezervnim delom...
Onda ti je to cudo sigurno kad ti ne rade 1 i 3.....ali kazem ti zameni ih medjusobno pa ces videti
Ljudi pomagajte, probao sam sa zamjenom kablova, modula paljenja, i svjecica, nista se nije promijenilo i dalje radi kao kosilica, sa pola snage. Jedino sto mi je cudno da mi se ne pali lampica Check-engine...
Izmeri kompresiju na svi 4 cilindra ,i ako na 2 i 3 je slabije nego na 1 i 4 onda je najverovatnije otisao dihtung glave,jer kad gori izmedju drugog i treceg samo mesa kompresiju i radi onako kako si opisao,a ne dimi iz auspuha.
m.ico wrote:Izmeri kompresiju na svi 4 cilindra ,i ako na 2 i 3 je slabije nego na 1 i 4 onda je najverovatnije otisao dihtung glave,jer kad gori izmedju drugog i treceg samo mesa kompresiju i radi onako kako si opisao,a ne dimi iz auspuha.
Pored brizgaljki (dizni) koje treba ocistiti i modula (crna tacka svake Lade) verovatno ti je otisla i diht masa (posto Rusi nisu stavili dihtung) na poklopcu ventila ili cega vec i odatle ti ulje na svecicama(meni se to desilo).
verovatno ti je otisla i diht masa (posto Rusi nisu stavili dihtung) na poklopcu ventila ili cega vec i odatle ti ulje na svecicama(meni se to desilo).
Kakve to veze ima sa masnim svecicama.
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]