Antifriz curi na metalnom cepu bloka
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- mishonnium
Antifriz curi na metalnom cepu bloka
Mislim da sam konacno ustanovio gde gubim rashladnu tecnost. Vizuelni pregled ukazuje na dva mesta, onaj cep sto je nabijen u blok i malo ispod njega neki sraf koji je kao zasrafljen u blok. Cini mi se da sam ispod ta dva mesta video curenje. Interesuje me kako se menja taj cep na bloku? Koliko ga je komplikovano zameniti, kako ga izvaditi i novi staviti? Ili je bolje da se obratim nekom profesionalcu? Sta vi mislite narode?
Pozdrav svima... LAJKA JE MAJKA...
Moze da se skine,sekac ili jaci srafciger i udri,dok ga ne izvrnes i onda se samo izvuce.Cep je najbolje ako mozes da skines a da mu precnik ostane ocuvan,odneses kod strugara i napravis novi i samo ga nakuckas polako.
Taj sraf ti sluzi za ispustanje rashladne tecnosti iz bloka,mesingani je,ne bi trebalo da curi na njemu,pre ce biti na cepu,ali mozes da ga uvijes teflonskom trakom i onda zasrafis.
Taj sraf ti sluzi za ispustanje rashladne tecnosti iz bloka,mesingani je,ne bi trebalo da curi na njemu,pre ce biti na cepu,ali mozes da ga uvijes teflonskom trakom i onda zasrafis.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- mishonnium