Ugradjen butan (sve lovato) sa toro bocom i naravno malim rezervnim tockom koji je dobio mesto na drzacu koji je napravljen na poledjini zadnjeg sedista. Potrosnja plina Leti u proseku oko 8.2L/100km po lokalu a zimi ide i do 9L/100km....
Motor je OK (nije nikad otvaran) i tu za sada menam nameru nista da diram sem eventualno zamene bregaste koja ima malo tragova na sebi, ali to samo ako nadjem negde sportsku.
Menjac mi je u ocajnom stanju. Odlicno salta brzine, lako i precizno ali se pri manjim obrtajima cuje kao krunjac kome su otisli lezajevi, a pri vecim obrtajima taj zvuk se smanji ali je ipak prisuta. - Definitivno je za operacionu salu....
Ugradjena je centralna brava za prednja vrata a posto mi nije djavo dao mira povezao sam umesto komande za otvaranje gepeka da mogu preko daljinca i da upalim auto (Uslov za ovo je izbacen iz brzine i povucena rucna)
Namontirane su i maglenke, beli prednji i bocni migavci, plava svetla na instrument tabli i prekidacima, osvetljenje kontakt brave zajedno sa odlozenim gasenjem svetla u kabini.
Namesteno da lampica prekidača za svetla sija kada god je auto upaljen
Ugradjena zujalice koja se čuje kada su svetla upaljena a vrata se otvore ispostavilo se jeko korisno!
Ugrađena nova posude za tečnost za pranje vetrobrana ( 2L ) koja se nalazi u onom malom delu iza pozarnog zida (Posto je na mesto stare dosao isparivac)
Sledi:
Limarija kojoj je vec vreme da se radi, zajedno sa voskiranjem i tektiranjem a, ako bude para ima da padne i farbanje. Kriticni su prednji desni stub, deo desne trepne, u desnog ruba, 3 vrata, zadnje solje i jos po koja fleka tu i tamo....
Hteo bi da stavim i elektro podizace stakala.
Kuka mi je potrebna (to je verovatno prvo po prioritetu)
Planiram sedista da presvucem u eko kožu.
Zamena volana nekom manjim i lepsim.
..... i jos tako ponesto....
Pozdrav.
P.S. Nemam fotoaparat ali prvom prilikom cu slikati zanimljove detalje pa ih kacim.