(samara 1,3)

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

xxx

(samara 1,3)

Post by xxx »

Evo i mog starca ma da vise i nije za bavljenje manekenstvom al ajd
Image
Image
Last edited by xxx on Sat Nov 01, 2008 11:36 pm, edited 3 times in total.

xxx

Re: xxx

Post by xxx »

Image

Image

Pera

Post by Pera »

Reklo bi se odavde dobrodrzeci starac :mrgreen:
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Nije starac nego baba lada je zensko ime :mrgreen:
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

xxx

Post by xxx »

Ma starac je bre valjda sam mu gledo medju tockove ima cunu ili bolje reci cunak :lol: :oops:

xxx

Post by xxx »

Pera wrote:Reklo bi se odavde dobrodrzeci starac :mrgreen:
Pa za svoje godine se ne drzi lose mada ima sitnica koje se moraju raditi u skorije vreme al koji polovnjak na trzi ulaganja

xxx

Post by xxx »

Tek sad sam vido da nisam napisao nista o svom ljubimcu.
Ovako Ladilak je 89to godiste,motor je 1300, presao je skoro 230 000 km ( mislim da je 227 000), ja sam od toga sa njim prevalio nesto preko 150 000.
Motor jos uvek nije radjen i siguran sam da cu jos jednom okrenuti kilometar sat bez generalne jer jos uvek radi ko doksa.
Za ovih 8 godina koliko je u mom vlasnistvu menjao sam prednje amortizere, donje kugle 2 puta, servo kocioni, 2 puta vodenu pumpu i regler. Sad bi trebao menjati zadnje amortizere i korpu lamelu i druk lager posto je druk lager poceo da se cuje. Sve u svemu zbog njega sam postao postovalac ladinih vozila jer me za sve ove godine nikad nije ostavio na putu a kao sto sam nabrojao sem redovnog odrzavanja ulaganja su bila minimalna.

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Svaka cast. Eto koliko lada moze da pruzi, samo ako se malo vodi racuna o njoj.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

xxx

Post by xxx »

Naravno da moze Savke samo redovno odrzavanje, moj ladilak nikad nije presao vise od 4000 km sa istim uljem, desavalo mi se da menjam ulje u rasponu od nedelju dana sto ju je i odrzalo u formi sve ove godine.( bar ja tako mislim)

savke

Post by savke »

xxx wrote:Naravno da moze Savke samo redovno odrzavanje, moj ladilak nikad nije presao vise od 4000 km sa istim uljem, desavalo mi se da menjam ulje u rasponu od nedelju dana sto ju je i odrzalo u formi sve ove godine.( bar ja tako mislim)
Verijem da je tako...

xxx

Post by xxx »

A ovako mu izgleda motor :
Image

Image

Pera

Post by Pera »

Sve je po PS-u sem plina,onaj ko ti je ugradio plin bi trebao da se zapita o nekim stvarima :roll: Isparivac mora biti postavljen bocno-u pravcu pruzanja krila,a ne kao kod tebe.Samo jos reci da si za ovo dobio atest :?:
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

savke

Post by savke »

Problem kod postavljanja isparivaca ovako je sto se prilikom ubrzavanja i kocenja membrana pomera po interciji tako da auto ne radi bas kako treba.

Ovo ne vazi za sekvent posto on radi na malo drugacijem principu.

Savet: Okreni ga za 90 stepeni
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

xxx

Post by xxx »

Iskreno receno nemam pojma kako bi trebao isparivac da stoji, ja sa uredjajem nemam nikakvih problema motor mi potpuno normalno radi i pri ubrzavanju i pri usporavanju s` tim da prilikom naglog kocenja sa hladnim motorom se oseca malo gusenje. Ugradjen je pre godinu ipo dana i nisam ga jos atestiro planirao sam sad u martu sa registacijom da redim i atest. Cim budem imao vremena rotiracu ga za 90 pa javljam dal ima kakvih promena.

xxx

Post by xxx »

Malo sam se igro isparivacem okretao ga za 90 stepeni ko sto ste rekli vozao par dana i apsolutno nikakve razlike ni na leru ni u voznji i opet ga vratio u prvobitni polozaj da mi ne pravi guzvu jer mi vec ide vreme za zamenu zupcastog.

Post Reply