Ja se iznerviram pa primenim u praksi temu popravka osiguracke table, sve detaljno ocistim, razlemim, prelemim, zakrpim jedan vod koji je izgoreo, osmirglam kontakte na osiguracima, sve dooobro naprscem sa WD40 i spakujem nazad. Probam i odusevim se sve radi perfektno (vise ne pokazuje veliki pad napona kada ukljucim brisace, rikverc svetlo ili zmigavce)..... i sve bi to bilo super da posle nekih sat vremena nisam krenuo na posao, seo u auto, upalio ga, ubacio u rikverc, krenuo par metara i kvrc... svi instrumenti opet "popadashe" proverim, osigurace i br.5 od zmigavaca izgoreo, zamenim ga i sve funkcionishe dok ne ubacim u rikverc, cim ubacim u rikverc on izgoi i svi instrumenti otkazu.... raskacio sam onaj kablic od automata rikverc svetla i kobajagi sve funkcionishe, ali me ipak brine.... pa ako ima neko neki savet, predlog... bio bih vam puno zahvalan
PS: nadam se da vas nisam "udavio" preopsirnoscu teme, ali stvarnoooo me je ovo iznerviralo satima sam krpio osiguracku tablu i opet me zeza!!!!
(al sam optimista)