Jutros je sve bilo u redu. Ali novi problem. Nisam našao garažu, 2103 je sva prekrivena ledom a pumpa za gorivo (nova), pušta mi gorivo i stvorila se barica...
Lampica za ulje
Lampica za ulje
Juče 2103 na parkingu poce da trokira i i ugasila se. Upalim opet, kad, lampica za ulje stoji upaljena. Izgasim odmah motor. Nivo ulja je u redu. Mejano je pre nepunih 1000 kilometara. Pritisak je mali, sto me čudi za ovako hladno vreme. Posle kad se malo ohladila (mada posle nepunih 5 minuta), sve je bilo ok ali ipak ne smem da krenem nigde zbog lampice. Da li se ulje od voznje razredilo? Nigde nista ne curi. Jako me brine to...
Jutros je sve bilo u redu. Ali novi problem. Nisam našao garažu, 2103 je sva prekrivena ledom a pumpa za gorivo (nova), pušta mi gorivo i stvorila se barica...
Sve lepše od lepšeg.
ima logike. ugasila se zato sto je i razvodnik omasio.
upali motor i otvori cep na poklopcu glave gde sipas ulje. ako baca kapljice ulja i vidis da unutra ima ulja onda je sve ok. ako se ne vidi da mulja ulje gore na vrhu glave motora onda odmah gasi masinu.
sto se pumpe za gorivo tice, ja sam promenio 3 ili 4 komada u roku od par meseci dok nisam naleteo na dobru.
upali motor i otvori cep na poklopcu glave gde sipas ulje. ako baca kapljice ulja i vidis da unutra ima ulja onda je sve ok. ako se ne vidi da mulja ulje gore na vrhu glave motora onda odmah gasi masinu.
sto se pumpe za gorivo tice, ja sam promenio 3 ili 4 komada u roku od par meseci dok nisam naleteo na dobru.
j***** auto bez kardana
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
bolje promeni taj medjuosovinski zupcanik/tako se zove,taj sto pokrece uljnu pumpu/ 100 dinara kosta,bolje to nego da ti napravi haos,i pozeljno je menjati na svakih 15000. hoce ti zupcanici da se izjedu i onda pumpa prestane da se vrti.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v