ja najvishe mrzim da vidmim ove upicanjene likove u svojim opelcicima kada leti spuste prozore i puste neshto tipa seke aleksic, karleushe itd... njih bi taka slatko odstranio sa ulice, narocito ako je zensko i josh u isto vreme prica mobilnim...
ja bogami mogu sve od narodne do hip-hopa domaceg a u zadnje vreme neka kaseta stara od colica. nego sale znas ta pesma (jutros mi je ruza procvetala) znas kome je peva zamisli se malo na sta te asocira?sta je procvetalo?sta mislite vi ostali sta je procvetalo?
Laković,Branko kockica,kolibri,leontina i ostali koji pevaju dečije pesme.Imam usb od 4gb sve dečije pesmice i bez toga ne idem ni do prodavnice.Kad slučajno idem bez dece slušam roadstar radio ili nostalži.
da samo znas kako se cuje onaj twincam kod mene... culo ga je nekoliko ljudi sa foruma, zaista je mlina slusati. kad se potrefi da je prazan terazijski tunel, uvek spustim prozor i razvucem drugom do 100km/h
da samo znas kako se cuje onaj twincam kod mene... culo ga je nekoliko ljudi sa foruma, zaista je mlina slusati. kad se potrefi da je prazan terazijski tunel, uvek spustim prozor i razvucem drugom do 100km/h
I ja sam jedno vreme nervirao devojku sa bushnim prednjim loncem (ona hoce da slusha GRAND....... i ostalo) a ja shto kaze Djape spustimu drugu pa po gasu sve dok se ne iznerviram i iscupam cd . ( blaupunkt napred ima rucku )
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
a i skidao sam crevo od turbine (ispred usisne grane)- odlicno zvuci