Evo ja cu prvi:
Pre par veceri vracam se ja u sitne sate iz centra bg-a u Borcu i lepo vozim sasvim "normalno", stanem na semafor kod skretanja za Kotez, i cekam da se upali zeleno kad odjednom cujem strashnu shkripu guma od kocenja, i pored staje Pezo 406. U njemu neki napaljeni lik onako zestoko naoshtren, turira onaj jadan auto dok ne svisne, i gleda u mene kao da hoce da se trkamo... Ja lepo skrenem pogled i taman pali se zuto lik pocinje da slajfuje ko lud ali ko za bedak auto mu poskoci i ugasi se, ja lepo ubacim u prvu i lagano krenem, ostavim njega na semaforu izbacim ruku i mahnem mu
A sada jedna moja ispala. Proshle godine vozim ja mladjeg brata do Marakane gde su igrali protiv crvene zvezde... Ceo put lepo prodje, dolazimo mi na parking koji je tik do stadiona, znaci parking mesta su tik uz zid zapadne tribine... Na jedno metar od tog zida je neko udubljenje, kao neki stepenik u visini od 5-6 cm... Stajem ja lepo na prazno mesto a nisam ni primetio da sam stao na samu ivicu tog stepenika, poshto je ravno nisam vuko rucno vec sam samo auto ostavio u brzini. Izlazim iz kola zakljucam, okrenem se da odem sa bratom, kada cujem tras, neshto puce, brze bolje ja pogledam ono auto skliznuo sa ivice i udario o zid stadiona. To je tako jako puklo da sam ja mislio da je sve napred popucalo, cak su i ljudi iz obezbedjenja dotrcali i gledali shta je budala napravila... ja pomerim auto unazad i pocnem da ispitijum shta je sve popucalo. Na kraju se ispostavilo da je samo okvir za tablicu puko na jednom mestu... I eto sada se hvalim kako sam overio Marakanu...