O Ladi Nivi (2121)

Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets

Post Reply
Alekre

Post by Alekre »

Niva je fantastican auto za njenu cenu. Ne mogu da poreknem. ide majku joj. Za H2 me i ne bi zacudilo da je ostao iza Niva sto se off roada tice, ali Boga mi H1 vec ne bi. Najopremljiniji 4x4 na svetu (mehanika naravno).

Bojan

Post by Bojan »

Ali nije sve u prohodnosti,terenac po nekim proporcijama treba da bude sto manji,haha ne mogu da zamislim da sa H1 krenes na Guduricki Vrh,zapleo bi se ko pile u kucine u ono granje.Koliko ja znam i koliko sam citao po stranim sajtovima H1 je jedino dobar za garenje po pustinji
http://suv-freak.forum-2007.com

Bojan

Post by Bojan »

@Marko

Danas je neki lik sa zastavom upao u jednu od onih jama kuda smo mi prosli sa Ladom.Ocigledno je bio mrtav pijan kad u tolike kratere uleteo.Voda mu je bila skoro do haube,bog zna kako su ga izvukli ako su ga izvukli uopste,bio sam u prolazu...Isao sam uz neku uzbrdicu,put je bio uzak tacno koliko je lada ,a sa strane je bio bedem,blokada diferencijala i 2. sporohodno i nije bilo nikakvih problema... 8)

BTW,da su imale Ladu ovo im se ne bi desilo,mada priskocio bi im u pomoc vrlo rado...

Image

Image

Image

Sta se desi kad dodje do ovoga...
Image

Pa naravno dodje Lada i resi stvar
Image

Alekre

Post by Alekre »

@Bojane
U pravu si za dimenzije, sto laksi i manji. Gledao sam neke klipove, H1, vrlo dobro savlada blato, ali sto kazes za sumu, kao da si usao kombajnom. Mada mozes i pocupas neka drva, ono je nenormalno jako.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Ja bih bas voleo da se zaglavim sa dve takve rasne cice. Videli bi onda ko bi gurao. :D

Alekre

Post by Alekre »

Mladji, treba im neko malo mladji... Ma nemas ti sto ima mladji... :lol: :lol: :lol: :lol:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Evo jedna slikica za Bojana
Image
jedna za Alekrea
Image
jedna za Marka
Image
i jedna za moju dusu 8)
Image

Alekre

Post by Alekre »

Ha, Bojanova ima veliko dupe :)

Alekre

Post by Alekre »

Bojan

Post by Bojan »

Ja gledam u Ladu...A moja ima dobro dupe,mislim riba :)

A ovako otprilike izgleda put prema Gudurickom Vrhu na pojedinim delovima,doduse nisu nabacana 2 sloja balvana ali 1 jeste,uz to da je put sirok tacno da moze lajka da prodje + dodajte blato

Image

Malo off road,valjda necu da vas smorim

Image
Image
Image
Image

Alekre

Post by Alekre »

Mene neces sigurno :) Ja sam paljac, sacuvaj Boze :) :) :)
Iskreno, lepo izgledaju slike. Nikada nisam jurcao po snegu, verovatno je zesce. Zuta Niva je ucestvovala na Camel trophyu. Napred ima krutu osovinu, koja je nepravazidjena za off road.

Image

Image

Image

Image

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Alekre wrote:Mladji, treba im neko malo mladji... Ma nemas ti sto ima mladji... :lol: :lol: :lol: :lol:
Cuj, mladji, ako ti pokazem sta imam mislices da su dosli vatrogasci. Mislim na cekrk za vucu.
Ode tema u off

Bojan

Post by Bojan »

Ajde malo da se vratimo na temu o ladi.
Kroz sneg ide kao zmaj,jednom sam se peo kroz pola metra snega na veliku uzbrdicu,video je Marko kakva je uzbrdica,a jednom kada smo sleteli u kanal kod Vladimirovca,isto je bilo oko pola metra snega...

parkvets

Post by parkvets »

Meni je zao sto ove godine nije bilo snega,jel zaista je filing dok se ostali muce ti ides kao da je suv asfalt.

Bojan

Post by Bojan »

Lakse je bas zbog tog 4x4 sistema jer se izbegava proklizavanje u mnogo vecoj meri.Jos ako skratis prenos,tj. sporohodno onda imas daleko manjih problema sa snegom i stvarno se na snegu mnogo bolje ponasa od drugih terenaca.Prakticno i nemas osecaj da si na snegu,ipak moras da budes obazriv...

Post Reply