Ja sam superzadovoljan ALCA brisačima. I nije neka marka, ali od tih "jeftinih" brendova su mi se ubedljivo najbolje pokazali. A za njih sam saznao kad smo menjali brisače na staroj službenoj Feliciji...
Kutija je neka bledo plavičasta, dimezije 51cm.
Nikad se ne svadjaj sa budalom, mozda ljudi nece primetiti razliku...
ja sam ih dva puta mnejao do sada i vise ne znam stvarno koje da kupim......uzimao sam neke u zelenoj kartonskoj kutiji za nekih 600-700 dinara(u tempu),i na OMV pumpi.....i ovi sa pumpe su izdrzali 3 meseca i onda su poceli da brljaju......stvrno ne znam koje vise da uzmem....pa makar bili i 1000 din....ali da mi brisu godinu dana bez problema,a da mi ne razmrljavaju po staklu....najgore je kad je sunce a uzmes da operes soferku....i ono opere ali vodu ostavi razmrljanu po staklu....pa kad bljesne sunce ne vidis nista
Metlice Valeo, već dve godine i za sada prezadovoljan. Kineske ne mogu ni da im prismrde (mozda u prve dve nedelje) Fabričke su u roku od godinu dana počele da skaču po staklu i lupaju. Takođe mislim i da su Bosch odlični pošto ih koristim na drugom autu a i dosta su povoljni u Metrou
Shta znam meni fabrichke guraju cetvrtu godiinu i vrlo lepo brishu (malo ostavlja sharu, nishta vredno pomena). Vredi nabaviti technost za branje vetrobrana (ja kupim na pumpi, na litar, odlichno riba stakla).