Kako se zove i cemu sluzi ova crna "budza" na slici oznacena crvenim strelicama, pitao sam vec "majstora" i rekao mi je... to ti je neka ruska glupost koja kobajagi stiti od korozije...?!? i ne sluzi nicemu, samo moze da te zeza, i dao mi predlog da je skinemo... sto sam ja naravno kategoricki odbio ... i ako neko zna kako se ispituje njena ispravnost, mada samo ako saznam sta je , znacu i da je proverim (ne otvara mi se bzvze, kad sve radi normalno)
i pitanje broj 2: jel ima neko nekakav pinout za onaj konektor za dijagnostiku (ako je to uopste konektor za dijagnostiku) (na slici oznacen plavim strelicam)
Siiiiti od kooooroooozijeeeeee!!!
Zato meni lada ne korodira ispod tog dela
Vecu glupost od majstora do sada nisam cuo. Zaobilazi ti tog majstor u sto sirem luku.
Hvala ljudi!!!!!
E to me nervira kod tih "majstora" sto mi lepo ne kaze : ne znam i gotovo, izgleda da se boji da cu imati loshe misljenje o njemu ako kaze da nesto ne zna.... e pa sad tek imam loshe misljenje o njemu....
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)
A za ovo stiti od korozije... secam se da je pre, malo vishe od par godina, stric koji je radio u rusiji doneo caletu neku plasticnu, crnu kuticu, velicine pakle cigara koja se kao shrafi negde na sasiju i ima jedan kablic koji se spaja na + akumulatora i to kao sprecava korodiranje auta.... taj isti auto je posle 2-3 god zavrsio na otpadu mogao si da totaknes nogama asfalt, na vecem delu poda,
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)
borcham wrote:Mozda je pogresno prespojio zice pa ubrzao procez korodiranja
Vish moze biti, moram otici do otpada da ga nadjem, pa da odnesem onom mom veselom "majstoru" da moze i on da zastiti svoj auto, jer ja ovaj moj Cut off modul (ili sto bi on rekao "njesra protiv korozije") ipak necu da skidam