Meni se jednom desilo da je prekidač, na jednom prozoru, iz čista mira otkazao. Ja ga otvorio zatvorio i radi. Ali na oba prozora od jednom, ne znam ? Ipak proveri prvo prekidače, kada se skida tapacir desi se da se slome one male plastikice koje ga drže a posle lupka i zna da nervira...
mislim da je u pitanju''zapekli motoric'',jer kad pritisnem dugme,cuje se da nesto cakne,kontam to je struja,i cuje se samo nece da mrdne,ali dobro hvala ti FINALDESIGN ,moracu da ga sredim,ma samo da ga ja uvatim,razvalicu ga!!!!! hvala
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
pa moram nesto tako da ubudzim,dosta mi je vise,crkla oba u isto vreme,i onda proradilo,i da zatvorim i nece,kisa pocela poludeo sam!!! hteo sam da porazbijam sve...ok hvala,videcu,pa javljam
pitao sam,komplikovano je menjati,i stavljati na rucicu,i mnogo skuplje,nego kupiti nov motor...mora ceo mehanizam,i sajle da se menjaju,a motor je 2 144,din...tako da prvo cu da oba rasturim/pokusaj iz drugog puta/ pa ako nece,onda menjam!
sredjen motoric,hvala na slikama,i savetima,ali ja neznam sta sam uradio,kad pritisnem dugme za dizanje,on spusta i obrnuto...ali radi lepo,wd je ucinio svoje.
nemoj nista da te cudi. meni je majstor u servisu menjao ceo motor podizaca pa mi radi naopako (kod vozaca). Ipak postoji sansa da se zamene zice i da se dobije pogresan smer!!!