e sad da me ubijes ne secam se gde, bila je neka prodavnica auto delova u pitanju, ali video sam negde skoro te gumice da se kupe, komadi po 60cm pa sam odseces visak.
Na prednjem veznom limu sa leve strane, vršena je neka intervencija, tako da se izgubila linija koja čini njegov dizajn. No, vezni lim je u dobrom stanju, ali me zanima da li se može zameniti samo ovaj njegov deo ili se mora kupovati čitav vezni? Ujedno, koja je cena novog?
Danas je totalno vrisnuo glavni cilindar kvačila. Do sad je moglo da se vozi sa velikim luftom pedale. Kad je motor upaljen, ne postoji mogućnost ubacivanja u bilo koji stepen prenosa. Kada je motor izgašen, sve ide kao podmazano. Novi Vazom glavni cilindar košta 1750 dinara. Da li je ova pojava plod propalog cilindra ili nečega drugog?
Hvala Marko! Mislim da je ipak cilindar. Danas (a to se dosad nije dešavalo), gde pedala stiska klip, iz cilindra je curilo ulje... Šta misliš o ovim Vazovim? Dosta su skuplji, a jesu li bolji?
Ma samo cilindri ne vjerujem da je neki drugi problem, ja sam se tih cilindara naijenjao. Vazovi bi trebali da su bolji, samo ako su original Vazovi to bi trebao dobro da provjeris.
Mickez, hvala na pohvalama! Dovoljno o njoj govori to da cilindri nisu nikad menjani. Treba mnogo posla oko nje još, ali je ipak auto koje se stalno koristi i koje će na proleće biti sređeno.