Takodje i meni samo shto je 1300ccm i po gradu troshi 8-9 litara (nimalo vishe merio sam flashom od 2 litra)vojvoda wrote:salu na stranu meni u gradu imedju 10-11 litara zavisi kako je vozim samara 1500
na otvorenom stvarno malo ako ne vozim brze od 90 km\h tu je oko 7 litara ako vozim 130 km\h auto-put onda trosi 10 litara na predjenih 100 km
TNG u Ladi
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Sve zavisi u kom gradu. Nije ista gradska potrosnja u Aleksincu, Pirotu... i u Beogradu ili nekom drugom velikom gradu, gde je voznja po gradu kreni-stani vise stani nego kreni, gde ti za 15km treba 45min.vojvoda wrote:salu na stranu meni u gradu imedju 10-11 litara zavisi kako je vozim samara 1500
na otvorenom stvarno malo ako ne vozim brze od 90 km\h tu je oko 7 litara ako vozim 130 km\h auto-put onda trosi 10 litara na predjenih 100 km
Pitao Bog Muju
-Hoces li Mujo da budes lep ili glup?
-A Mujo mu odgovori lepota je prolazna.
odusevim se kad citam vase postove. tako je i moj 131 kad sam ga kupio trosio 8l plina po beogradu. toliko je bio ustinut plin daje radio na max 50 konja. kad sam ga nastelovao kako treba, da ima svojih 80 i kusur, trosi 11-12l
da ne pricam tek o likovima sa golfovima koji su mi se kleli da im auto trosi 4l/100km. naravno. 5. brzinom pri 70km/h od bg do ns
da ne pricam tek o likovima sa golfovima koji su mi se kleli da im auto trosi 4l/100km. naravno. 5. brzinom pri 70km/h od bg do ns
Last edited by djape1977 on Fri Dec 12, 2008 2:20 am, edited 1 time in total.
j***** auto bez kardana
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Nemam za Ladu, nisam nasao nigde.Jing_Ko wrote:Meni se isto pricinjava da samara 1500 trosi negde 12-ako litara po gradu...ne znam koliko bi trebala da trosi. Nego cini mi se da je Miljan izvlacio od negde podatke koliko u kom stepenu prenosa i pri kojoj brzini i br. obrtaja trose zastavina vozila, pa ne bi bilo lose da nam predoci te podatke za ladie (javi se Miljaneee...)!!!
Juče se vraćam iz grada i svrati po plin u rušanj kad tamo gužva i još i cisterna priključena, al moram da čekam pa šta ću. Posle 10 min dođoh na red kad baja kaže "sačekajte samo malo". Ja reko smena međutim baja poče da čačka po onom displeju sa cenom i ide redom 42.9;43,9;44,9;... i tako do 49.9 ja reko e jeb.. ga još će i da poskupi kad on poče da sređuje i prvu brojku i dotera je na 3. Tako ja kupih plin prvi po novoj ceni od 39.9din. Deda mraz ne postoji ali svašta je moguće

Pazi kad ne mogu da verujem da je pao ispod 40.choksi wrote:Juče se vraćam iz grada i svrati po plin u rušanj kad tamo gužva i još i cisterna priključena, al moram da čekam pa šta ću. Posle 10 min dođoh na red kad baja kaže "sačekajte samo malo". Ja reko smena međutim baja poče da čačka po onom displeju sa cenom i ide redom 42.9;43,9;44,9;... i tako do 49.9 ja reko e jeb.. ga još će i da poskupi kad on poče da sređuje i prvu brojku i dotera je na 3. Tako ja kupih plin prvi po novoj ceni od 39.9din. Deda mraz ne postoji ali svašta je moguće![]()
![]()
![]()
Ja sam juce pre podne sipao na Slapu po 47 din.
Uostalom bilo je i krajnje vreme da mu padne cena.
Pitao Bog Muju
Isto u Pančevu. Ja se prekjuče vraćajući sa aerodroma ODUŠEVIO videvši da je 47. Čim sam sutra Čoksijev post pročitao i video tu magičnu i neverovatnu cenu od 39.9, smorio sam se kao mač u kamenu...
Jbm ti ovu državu, i ovaj grad....
Da ne napominjem smor kada sam video razliku između kupovnog i prodajnog kursa evra od 7 (SEDAM) dinara! Mislim, stvarno....
Jbm ti ovu državu, i ovaj grad....
Da ne napominjem smor kada sam video razliku između kupovnog i prodajnog kursa evra od 7 (SEDAM) dinara! Mislim, stvarno....
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]