TNG u Ladi

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Zoran666

Post by Zoran666 »

palicete na plin jos koji dan dok ne potrosite to iz boce!
rusi zavrvuse slavinu!!! :-x :-x
Idi gledaj u sunce ili tako nesto!
[img]http://www.dodaj.rs/f/2T/WQ/2yFAIAVQ/1/2jb1wdi.gif[/img]

Goxxy

Post by Goxxy »

Tečni naftni gas koji se prodaje na pumpama nema nikakve veze sa prirodnim gasom koji se koristi za grejanje.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Zoran666 wrote:palicete na plin jos koji dan dok ne potrosite to iz boce!
rusi zavrvuse slavinu!!! :-x :-x
Tng dolazi iz Panceva odnosno iz Hrvatske naftovodom (TNG - tecni NAFTNI gas ) :-x
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Mozda gresim, ali koliko ja znam TNG se transportuje iskljucivo cisternama....
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

ladilak90

Post by ladilak90 »

savke wrote:Mozda gresim, ali koliko ja znam TNG se transportuje iskljucivo cisternama....
Ne gresis.
Naftovodom se transportuje iskljucivo sirova nafta do rafinerija.
Ne transportuju se naftini derivati (benzin, dizel, tng...)
Pitao Bog Muju
-Hoces li Mujo da budes lep ili glup?
-A Mujo mu odgovori lepota je prolazna.

djape1977

Post by djape1977 »

ako pratite serijal na discovery "seconds from disaster", u meksiku je '80. pola grada gvadalahare odletelo u vazduh jer je doslo do curenja iz naftovoda kojim je motorni benzin transportovan od rafinerije do luke nekih 50km...
j***** auto bez kardana

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Kod nas se transportuje iskljucivo cisternama (vagoni cisterne, akmioni i prikolice i poluprikolice). Drugar mi radi u upravi NIS TNG, pa znam dosta o toj firmi...

sasar

Post by sasar »

Svaka čast za majstorluk, moja Samara kad je temperatura ispod nule vergla u nedogled dok neupali zbog toga uvek par litara benzina u rezervaru.

Pera

Post by Pera »

Vise je to stvar do podesenosti i ispravnosti samog auta nego do TNG uredjaja.Bitno je samo da je isparivac ispravan i filter plina cist,i mora da pali i na -14.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Jutros na -14 ženina (eks Savke) upalila na pola ključa ali po markovom receptu. :prvi 8)

sasar

Post by sasar »

Jel zna neko da našteluje paljenje na Samari već polako :evil: , zadnji put mi je paljenje na samari štelovano u Auto Start-u na telepu(važe za najbolje :P ) i od tada samo lošije radi - teže pali, slabije vuče i više troši goriva.

Pera

Post by Pera »

Ja sam se tim malo zabavljao i dosao do zakljucka da sto ranije paljenje to bolje,normalno do te granice da se ne cuju ventili.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Shto rece Marko -14 u Pozegi -21 . Idem ja na parking (ispred zgrade) kad ono sve komsije prevezuju alumulatore zalivaju toplom vodom pa cak 2-ica komsija koji voze Tojotu i Bmw prevezuju . Lepo se javim " dobro jutro " jedva otvorim zaledjena vrata (i brava zaledila) udjem i kresnem " kao da je leto " sauh do kraja (na benzin paposle na plin) pali lada ko mina . Izadjem iz auta sa kezom od uveta do uveta :D uzmem odkomsije metlu i skidam sneg a od drugog komsije mlaznicu od kompresora (kamion truck) covek skida led sa soferke sa vazduhom iz kompresora . I ......... neshto se mislim (ebale ih tojote i bmw kad su na -21 mrtvi ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Goxxy

Post by Goxxy »

Samar-Guja wrote:Shto rece Marko -14 u Pozegi -21 . Idem ja na parking (ispred zgrade) kad ono sve komsije prevezuju alumulatore zalivaju toplom vodom pa cak 2-ica komsija koji voze Tojotu i Bmw prevezuju . Lepo se javim " dobro jutro " jedva otvorim zaledjena vrata (i brava zaledila) udjem i kresnem " kao da je leto " sauh do kraja (na benzin paposle na plin) pali lada ko mina . Izadjem iz auta sa kezom od uveta do uveta :D uzmem odkomsije metlu i skidam sneg a od drugog komsije mlaznicu od kompresora (kamion truck) covek skida led sa soferke sa vazduhom iz kompresora . I ......... neshto se mislim (ebale ih tojote i bmw kad su na -21 mrtvi ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahahahaha!!! Kako sam se sada lepo nasmejao!!!

Slično sam doživeo juče ujutru kada sam testirao da li je sve sređeno sa onim problemom - komšija iz susedne zgrade se na -15 muči sa Audijem (mislim da je nekih 10ak godina star Audi), vergla i ne može da upali... ja sednem i upalim bez problema, on dođe i pita za kablove...

"Komšija, nemam ja to. Šta će mi!" :kez
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

stara mo

Post by stara mo »

UUUH braco.Prvo da se pozalim.Zaglavio sam bolnicko odeljenje 7 dana.Zato me i nije bilo ovih dana. Danas me pustise da li je trebalo cuce se :lol: :lol: :lol:
E cim dodjoh kuci nakon kafe reko ajd da probam samaru posle svih onih opravki sto bi rekli .Na plinu je ostala svi ovo minusi koji su bili samo je maaalo vise oslabio akumulator. :twisted:
3 puta nadrukah plin i iz prve. HAHAHA :prvi :prvi :prvi :prvi :prvi
A radi ko dusa samo slaze.Napravili ga Rusi za minus bre :xixi :prvi :prvi :prvi
Сделано в СССР

Post Reply