Bezbednost u saobracaju
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Bezbednost u saobracaju
Posle ovog filma .... ostao sam bez teksta :S
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N3tyWpht ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N3tyWpht ... re=related[/youtube]
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
EEEEEE MATORI! treba narodu operacija trijumf, big braderi, kojekakvi survajveri! daj narodu hljeba i igara, ne daj boze neki dokumentarac, pristojan film
daj sisa, guzica, glupih izjava i eto ti TV programa! najbitnije je sta je ovaj rekao onome, jel se nekome vidjele tange ili ne, na dnevniku je sve super, samo sto nije...

daj sisa, guzica, glupih izjava i eto ti TV programa! najbitnije je sta je ovaj rekao onome, jel se nekome vidjele tange ili ne, na dnevniku je sve super, samo sto nije...
I takodje mi se svidela bugarska fora sa pandurima bilbordima
Naime naprave bilbord u obliku patrolnog auta i postave ga pored puta, zaista sa odredjene distance izgleda kao pravi - a kad mu pridjes bas blizu provalis jelte da je samo bilbord 
I tako na svim mogucim putevima. Na kraju dobijes vozace koji nikad nisu sigurni dal je to bilbord il pravi patrolni auto
I tako na svim mogucim putevima. Na kraju dobijes vozace koji nikad nisu sigurni dal je to bilbord il pravi patrolni auto
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
Ovim nasim dziberima u dzipovima i besnim kolima ne moze da pomogne nikakva kampanja.Njihov mentalni sklop je jednostavno takav.
Mozda nema veze sa bezbednosti u saobracaju ali ima veze sa ovim bezmozgasima.Prica je sledeca.Pre deset dana odem sa dvojicom kolega da nam stave zimske gume na sluzbene automobile.Stojimo mi u koloni ispred servisa i cekamo da udjemo kada pored nas prodje dasa u BMW 525 i udje pravo u servis tj na dizalicu.Samo nas je pogledao blago teleci i izvadio svoje gume iz gepeka da ih momci namontiraju.Oni nas samo pogledase i slegose ramenima.Iako smo imali zakazan termin to za neke idiote izgleda ne znaci nista.Takvim kretenima ne vredi pustati filmice i spotove vec ih treba vratiti u '93 godinu da tamo izumru kao dinosaurusi.
Mozda nema veze sa bezbednosti u saobracaju ali ima veze sa ovim bezmozgasima.Prica je sledeca.Pre deset dana odem sa dvojicom kolega da nam stave zimske gume na sluzbene automobile.Stojimo mi u koloni ispred servisa i cekamo da udjemo kada pored nas prodje dasa u BMW 525 i udje pravo u servis tj na dizalicu.Samo nas je pogledao blago teleci i izvadio svoje gume iz gepeka da ih momci namontiraju.Oni nas samo pogledase i slegose ramenima.Iako smo imali zakazan termin to za neke idiote izgleda ne znaci nista.Takvim kretenima ne vredi pustati filmice i spotove vec ih treba vratiti u '93 godinu da tamo izumru kao dinosaurusi.
ma samo po sred p.... nista prica, svadja i objasnjavanje. pre par meseci sam tako jednog iz mercedesa cls ispred majdana na senjaku. stao majmun na sred ulice, izasao i prica sa nekim likom na trotoaru. ja iza njega, legao na sirenu. krene prema meni kao nesto mase rukama. ja izadjem i bez reci pravo u njusku.
nokaut.
kamo srece da je "sablja" potrajala. tad je bar na svakom cosku stajao pandur pa niko nije pravio pizdarije te vrste...
kamo srece da je "sablja" potrajala. tad je bar na svakom cosku stajao pandur pa niko nije pravio pizdarije te vrste...
j***** auto bez kardana