rusi zavrvuse slavinu!!!
TNG u Ladi
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ne gresis.savke wrote:Mozda gresim, ali koliko ja znam TNG se transportuje iskljucivo cisternama....
Naftovodom se transportuje iskljucivo sirova nafta do rafinerija.
Ne transportuju se naftini derivati (benzin, dizel, tng...)
Pitao Bog Muju
-Hoces li Mujo da budes lep ili glup?
-A Mujo mu odgovori lepota je prolazna.
-Hoces li Mujo da budes lep ili glup?
-A Mujo mu odgovori lepota je prolazna.
- josif visarionovic
- Site Admin

- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Shto rece Marko -14 u Pozegi -21 . Idem ja na parking (ispred zgrade) kad ono sve komsije prevezuju alumulatore zalivaju toplom vodom pa cak 2-ica komsija koji voze Tojotu i Bmw prevezuju . Lepo se javim " dobro jutro " jedva otvorim zaledjena vrata (i brava zaledila) udjem i kresnem " kao da je leto " sauh do kraja (na benzin paposle na plin) pali lada ko mina . Izadjem iz auta sa kezom od uveta do uveta
uzmem odkomsije metlu i skidam sneg a od drugog komsije mlaznicu od kompresora (kamion truck) covek skida led sa soferke sa vazduhom iz kompresora . I ......... neshto se mislim (ebale ih tojote i bmw kad su na -21 mrtvi )

Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Hahahahaha!!! Kako sam se sada lepo nasmejao!!!Samar-Guja wrote:Shto rece Marko -14 u Pozegi -21 . Idem ja na parking (ispred zgrade) kad ono sve komsije prevezuju alumulatore zalivaju toplom vodom pa cak 2-ica komsija koji voze Tojotu i Bmw prevezuju . Lepo se javim " dobro jutro " jedva otvorim zaledjena vrata (i brava zaledila) udjem i kresnem " kao da je leto " sauh do kraja (na benzin paposle na plin) pali lada ko mina . Izadjem iz auta sa kezom od uveta do uvetauzmem odkomsije metlu i skidam sneg a od drugog komsije mlaznicu od kompresora (kamion truck) covek skida led sa soferke sa vazduhom iz kompresora . I ......... neshto se mislim (ebale ih tojote i bmw kad su na -21 mrtvi )
![]()
![]()
![]()
![]()
Slično sam doživeo juče ujutru kada sam testirao da li je sve sređeno sa onim problemom - komšija iz susedne zgrade se na -15 muči sa Audijem (mislim da je nekih 10ak godina star Audi), vergla i ne može da upali... ja sednem i upalim bez problema, on dođe i pita za kablove...
"Komšija, nemam ja to. Šta će mi!"
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
UUUH braco.Prvo da se pozalim.Zaglavio sam bolnicko odeljenje 7 dana.Zato me i nije bilo ovih dana. Danas me pustise da li je trebalo cuce se
E cim dodjoh kuci nakon kafe reko ajd da probam samaru posle svih onih opravki sto bi rekli .Na plinu je ostala svi ovo minusi koji su bili samo je maaalo vise oslabio akumulator.
3 puta nadrukah plin i iz prve. HAHAHA
A radi ko dusa samo slaze.Napravili ga Rusi za minus bre

E cim dodjoh kuci nakon kafe reko ajd da probam samaru posle svih onih opravki sto bi rekli .Na plinu je ostala svi ovo minusi koji su bili samo je maaalo vise oslabio akumulator.
3 puta nadrukah plin i iz prve. HAHAHA
A radi ko dusa samo slaze.Napravili ga Rusi za minus bre
Сделано в СССР