Idioti,upravo to sto sam i rekao,da se vidi da je to Hummer nista vise
O Ladi Nivi (2121)
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver
on je nastao kao vozilo kome je non stop dodavano ,još prostora,opreme, atibalističke zaštite itd pa kad se to sve sabere dobije se vozilo sa skroz pomerenim težištem + preteško
isto je i sa osnovnim naoruženjem u ruskoj i američkoj vojsci- zna se šta je za paradu a šta za ono za šta taj deo opreme služi
isto je i sa osnovnim naoruženjem u ruskoj i američkoj vojsci- zna se šta je za paradu a šta za ono za šta taj deo opreme služi
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- josif visarionovic
- Site Admin

vozim je svuda , samo od svuda nemam slike
ova sličica iz potpisa je slikana mesec dana posle ove tako da , posle svake oštrije vožnje sledi pranje karoserije, poda i motora,usisavanje,provera pritiska u pneumaticima, vizuelna provera donjeg podstroja i po mogućstvu ako je hladniji dan bez sunca poliranje...
posle se svi čude kad kažem da pranje traje minimum 3 sata
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- josif visarionovic
- Site Admin

Ja tako perem kada prodjem kroz polusuvu baru. Da proteram kroz nesto ovako, kao ti na slici, pao bih u nesvest na mestu, od muke.jeronimo wrote:verovatno si prvi koji kaže da volim da maltretiram auto
![]()
vozim je svuda , samo od svuda nemam slike(mora neko da drži volan inače...)
ova sličica iz potpisa je slikana mesec dana posle ove tako da , posle svake oštrije vožnje sledi pranje karoserije, poda i motora,usisavanje,provera pritiska u pneumaticima, vizuelna provera donjeg podstroja i po mogućstvu ako je hladniji dan bez sunca poliranje...
posle se svi čude kad kažem da pranje traje minimum 3 sata

Puse cigarete, pa pozuti sve...