Odbranimo Kalinu

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

parkvets

Odbranimo Kalinu

Post by parkvets »

Nije fer da nam ovako kude Kalinu,odbranimo je svojim postovima :D
http://www.vrelegume.co.yu/forum/viewto ... sc&start=0

vaz_mashina

Post by vaz_mashina »

E u pravu si. Idemo u kontranapad. Juriš drugovi! :x
[size=75]TYPE 210930-20[/size]
[size=75]ENGINE 2111[/size]

parkvets

Post by parkvets »

Zamnom Junaci !!!!!!!!!!!!!!

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Baš su diletanti.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

parkvets

Post by parkvets »

Kudi auto zato sto kada se kao dete igra u autu i drlja menjac njemu se cini tezak i neprecizan.Bas dobar kriterijum da se formira sud o Kalini

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Koliko vidim iz nekih postova sa datog linka, mi sto imamo i vozimo lade, a narocito sto ucestvujemo u ovom forumu smo "laici i debili".

Citam ovo i nasao sam se veoma uvredjen.

DEBIL pod nickom "icatenej" poredi rucnu kocnicu Kaline i Lade specijal "kao pre dvadeset godina" , a tada se specijalka nije vise ni pravila, kao vozio je pa zna kakva je. Sere.
Rucna je kao kod samare, dve sajle....

Jebes strucnjake.
Naravno da svako moze da iznese svoje utiske. Cak sam i ja napisao na ovom forumu kakav je utisak na mene ostavila Kalina, ali na doticnom forumu se provlaci ideja kako je lada generalno sranje i kako je Yugo bolji i kako je malte ne ispod casti voziti ladu, jebote.

Idu mi na k...c. Dao bih im da samo sednu u moju 2103, pa da onda malo komentarisu.

(Oprostite na vulgarnosti, ovaj post svakako nije za primer drugima)

parkvets

Post by parkvets »

Samo ti udri,bas znaju da iznerviraju.Ispade da svi voze nove VW,Toyote,Mercedes,BMW i da imaju platu bar 5000E.Garant im je glavno prevozno sredstvo Volvo ali u vlasnistvu GSP

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Plavi Volvo automatic. :lol:
Serem im se na Fiate, Fordove, Zastavu 10 pogotovo, i ostalu konfekciju, koji su u 90% slucajeva bili havarisani, a inace, vozili su ih "dede i zene". :lol:

parkvets

Post by parkvets »

Nosaci motora moraju uvek da se menjaju zato sto je auto stalno stajao na parkingu kod nekog penzionera.99% polovjaka kod nas su bili u sluzbi u nekim firmama ili taxi vozila a takvi ne prodaju auto sa 80-100 hiljada km

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Odosmo u off, ali je cinjenica da ima puno ljudi sto ne vole ladu da vide ocima. Pre bi uzeli krs od Yuga nego dobru Rivu ili Samaru.

Stoji i to da danas kvalitet nije kao nekada sto je bio, ali nije to slucaj samo kod Lade, nego i kod mnogih drugih proizvodjaca.

Ne bih kupio novi auto sve dok zivim u Srbiji, samo iz jednog razloga: Uzasavam se od gomile nepotrebne elektronike u modernim automobilima. Mehanika je dostigla nivo da moze da traje 1 000 000km, a onda su uveli elektroniku i zasrali. Nememo mi pare da to sve propisno odrzavamo.

Moj cale uz propisno odrzavanje na 2105 presao 330 000km, dobro i ja sam malo doprineo toj brojki. To su tri Yuga.

Alekre

Post by Alekre »

Ma to su napaljeni kreteni, nemaju pojma. To sto Lada moze da izdrzi, znaju samo oni koji je imaju. Onaj idiot se zali na menjac, isti prelazi koliko god hoces na svakom modelu. Na mojoj je presao 330 000 km, samo je redovno menjeno ulje. Cale natovari preko tonu, i to 2102 vuce sa 62ks, 1200cc. Lada je MASINCINA!

parkvets

Post by parkvets »

Ma kakva Lada za njih, oni vise vole da kupuju turbo punjace,common rail pumpe i razne drangulije od par hiljada evra za njihove dobro ocuvane razne TDI,CDI,DCI itd
I te Vrele Gume su se drasticno ofucale a puni su reci hvale za sebe,svi ostali ne valjaju po njima a uskoro ce prestati da pisu o automobilima cene ispod 50000 EUR.Hladno al standard jebiga :)
Last edited by parkvets on Mon Apr 02, 2007 5:40 pm, edited 1 time in total.

Alekre

Post by Alekre »

Ljudi bre mnogo lazu na netu. Koliko sam ih samo puta nahvatao. Na internetu su svi vlasnici obrih kola.

parkvets

Post by parkvets »

Svi bogati,svi voze dobra kola i svi dobri frajeri, e kako ovaj net sluzi nekima za lecenje kompleksa.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Valjda znate kako je nastao cannonballforums.se , tako sto pametni ljudi nisu vise mogli da trpe sranja na vrelim gumama.
Ja ako im se uclanim, razbucacu ih.

Post Reply