Okviri za nove tablice
Moderator: BokeYGTi
Uopste nije prepirka ni svadja Choksi, nemam nameru da se s bilo kim svadjam pogotovo ne oko obicnih plasticnih okvira za tablice....nego kazem kako se radi...ako ste se vec prihvatili posla
ispada da smo onda mi (Goxxy za dizajn, Alekre za isporuku, ja za ugovaranje) ispali smesni sto smo onako radili za prve okvire....predlog, glasanje, izbor, cena, kolicina, prijavljivanje, porucivanje....tako ispada
niti zna neko koliko kosta, koliko treba minimum, mozemo do sutra da popunjavamo spisak, ako se ne zna koliko treba, koja cena i kako izgleda.....
tako je propalo i za majce, nista konkretno i ljudi odmah nisu zainteresovani
ispada da smo onda mi (Goxxy za dizajn, Alekre za isporuku, ja za ugovaranje) ispali smesni sto smo onako radili za prve okvire....predlog, glasanje, izbor, cena, kolicina, prijavljivanje, porucivanje....tako ispada
niti zna neko koliko kosta, koliko treba minimum, mozemo do sutra da popunjavamo spisak, ako se ne zna koliko treba, koja cena i kako izgleda.....
tako je propalo i za majce, nista konkretno i ljudi odmah nisu zainteresovani
Klasika... neko da konkretnu kritiku na kako je iznesen predlog i započeta organizacija nekog projekta, a Marko okreće glavu u drugu stranu.
Dok ne dobijem sveže informacije iz SUP-a o tome kada bi mogle da budu izrađivane nove tablice novih dimenzija (a po informacijama koje imam... to neće još skoro) - nisam zainteresovan za nove okvire. Da znam da će to biti kako treba i u skorije vreme (a neće, kao i famozni novi Zakon o bezbednosti saobraćaja), svakako bih bio pokazao interesovanje. Sorry.
Dok ne dobijem sveže informacije iz SUP-a o tome kada bi mogle da budu izrađivane nove tablice novih dimenzija (a po informacijama koje imam... to neće još skoro) - nisam zainteresovan za nove okvire. Da znam da će to biti kako treba i u skorije vreme (a neće, kao i famozni novi Zakon o bezbednosti saobraćaja), svakako bih bio pokazao interesovanje. Sorry.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
Uprawo o tome pricham.....Goxxy wrote:Dok ne dobijem sveže informacije iz SUP-a o tome kada bi mogle da budu izrađivane nove tablice novih dimenzija (a po informacijama koje imam... to neće još skoro) - nisam zainteresovan za nove okvire. Da znam da će to biti kako treba i u skorije vreme (a neće, kao i famozni novi Zakon o bezbednosti saobraćaja), svakako bih bio pokazao interesovanje. Sorry.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
- letnjikovac
- josif visarionovic
- Site Admin

Dok ne donesu novi zakon o saobraćaju - ništa. A dok to donesu, proći će druže još mnogo godina...
I sam znaš kakva je situacija po tom pitanju, realno gledano - zakon su trebali da donesu još pre godinu i po dana najkasnije.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
"Ovaj zakon, inače, do sada je trebalo da bude usvojen 15 puta, podseća za Press direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović.
- Još od 2005. godine pričalo se „evo, samo što nije usvojen". On je krenuo u proceduru u septembru te godine. Potpisali su ga tadašnji ministri saobraćaja i policije, ali je negde stao, a niko ne zna ni zbog čega ni kako. Sad ga je MUP uzeo pod svoje okrilje i, koliko znam, ministar Dačić je izrazio nadu da će ga Vlada brzo usvojiti - naveo je Okanović." - Izvor: Press
Eto ... ne planirajte tablice dok se ne dogovore
- Još od 2005. godine pričalo se „evo, samo što nije usvojen". On je krenuo u proceduru u septembru te godine. Potpisali su ga tadašnji ministri saobraćaja i policije, ali je negde stao, a niko ne zna ni zbog čega ni kako. Sad ga je MUP uzeo pod svoje okrilje i, koliko znam, ministar Dačić je izrazio nadu da će ga Vlada brzo usvojiti - naveo je Okanović." - Izvor: Press
Eto ... ne planirajte tablice dok se ne dogovore
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
Re: Okviri za nove tablice
E pa drugovi jel smo se uozbiljili da možemo najzad da se organizujemo? ili smo i dalje ????