skoro nova

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Andreoti

skoro nova

Post by Andreoti »

Image

Kao što rekoh skoro nova.

Alekre

Post by Alekre »

Klasicna Samara. Nadam se da je limarija zdrava i naravno, motor dobar.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Bez ljutnje ali ne mogu da izdrzim.
Gde je to od nove. :roll:
Ne vidim dobro pragove, ali su farbani, ako ne i ceo auto. Menjani su zadnji rubovi, nema rupe, a ni plastiku na rubovima.
desni far je noviji, ima zutu unutrasnju plastiku, fale zavesice i nosaci zavesica pozadi, zadnja felna je od 2105/07 5,5J znaci sira za 0,5J, a prednje su standardne, fale plasticni poklopci sarafa lezajeva na glavcinama....

Goxxy

Post by Goxxy »

Idi bre Josife, ne misli čovek da je to nov auto, sveže izašao iz fabrike, već je nov u njegovom vlasništvu, skoro ga je kupio. Kada ne pratiš temu gde se predstavio, šta ću ti ja... ;) :P

Koliko se da videti sa slike, prethodni vlasnik je nije štedeo, ni malo. Osim onoga što je Josif napomenuo, ja mogu da vidim da su pragovi počeli da trule, blizu prednjeg točka.

Što se tiče tih rupa na zadnjem krilu, što je Josif spomenuo, to je tačno indikator da su rubovi rađeni. Majstori zamene rub ili krilo i ostave zaćepljene rupe, i to je to. Sreća, ja sam insistirao moje da otvore da bih vratio plastike nazad.

Nadam se da te služi kako valja ;)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Pa znam da je sala, nego vec u vise navrata se trudim da prokomentarisem neciji auto, ali uvek vicu "nemoj bas moj..."
Nadam se da covek nece zameriti. Sve je bila dobronamerna kritika.
Samara je veoooma dobar auto. Ko je nije imao i vozio, a samo je letimicno gledao mozda ne misli tako, ali taj auto mnogo pruza. Ima veliku upotrebnu vrednost.
@Goxxy

Kako si pricvrstio te plastike? Kojim tiplovima?

Goxxy

Post by Goxxy »

Nisam tiplovima, već sam je pričvrstio silikonom a stavio sam šrafove da je malo pridržavaju. Nije baš estetski ali nije ni konačno rešenje. Naći ću bolje rešenje sigurno, samo da se smislim i ja šta i kako...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Andreoti

Post by Andreoti »

Sve kritike su na mestu, a imo bi ja još po koju. Srećom motor je odličan i auto se fino vozi. Limarija je rađena, al ošljartski, onako za prodaju. Nije me to prevarilo već mi se svidela u vožnji. Ranije sam vozio keca tako da sad vozim neuporedivo bolji auto. :shock:

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Moja samara je truleks tu i tamo ali sam imao tu srecu da nije nikada radjena. Bolje da je ja uradim kako treba nego da mi neko zblebaci za prodaju.

Kada bolje razmislim i ja kada bih sada prodavao moju, majstor bi dobio zadatak: Sto brze i sto jeftinije...
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Andreoti

Post by Andreoti »

I tako i tako krpljenje ne gine. :roll:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Nema veze sto je auto radjen. Uvek se moze ponovo uraditi kako valja, samo ako vlasnik ima finansijskih mogucnosti.
Ne moze se samara porediti za Z101.

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

josif visarionovic wrote:Ne moze se samara porediti za Z101.
Hahahaha :roll:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Necu sa tobom da ulazim u polemiku sta je bolje. Cenim to sto imas znanja i sto poznajes materiju, veoma, ali brate mili samaljot je limuzina. Moze troje nazad da sedne i da natovaris pun gepek, a da joj se tockovi ne iskekete k'o trudnoj zeni potkolenice, sto je slucaj sa Z101. :lol:

Uros Piperski

Post by Uros Piperski »

...
Last edited by Uros Piperski on Wed Mar 05, 2008 1:30 am, edited 1 time in total.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

A samara ima? Pojasni, molim te. :D

Uros Piperski

Post by Uros Piperski »

...
Last edited by Uros Piperski on Wed Mar 05, 2008 1:31 am, edited 1 time in total.

Post Reply