http://www.vrelegume.co.yu/forum/viewto ... sc&start=0
Odbranimo Kalinu
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Odbranimo Kalinu
Nije fer da nam ovako kude Kalinu,odbranimo je svojim postovima
- vaz_mashina
- KamAZ driver
- josif visarionovic
- Site Admin

Koliko vidim iz nekih postova sa datog linka, mi sto imamo i vozimo lade, a narocito sto ucestvujemo u ovom forumu smo "laici i debili".
Citam ovo i nasao sam se veoma uvredjen.
DEBIL pod nickom "icatenej" poredi rucnu kocnicu Kaline i Lade specijal "kao pre dvadeset godina" , a tada se specijalka nije vise ni pravila, kao vozio je pa zna kakva je. Sere.
Rucna je kao kod samare, dve sajle....
Jebes strucnjake.
Naravno da svako moze da iznese svoje utiske. Cak sam i ja napisao na ovom forumu kakav je utisak na mene ostavila Kalina, ali na doticnom forumu se provlaci ideja kako je lada generalno sranje i kako je Yugo bolji i kako je malte ne ispod casti voziti ladu, jebote.
Idu mi na k...c. Dao bih im da samo sednu u moju 2103, pa da onda malo komentarisu.
(Oprostite na vulgarnosti, ovaj post svakako nije za primer drugima)
Citam ovo i nasao sam se veoma uvredjen.
DEBIL pod nickom "icatenej" poredi rucnu kocnicu Kaline i Lade specijal "kao pre dvadeset godina" , a tada se specijalka nije vise ni pravila, kao vozio je pa zna kakva je. Sere.
Rucna je kao kod samare, dve sajle....
Jebes strucnjake.
Naravno da svako moze da iznese svoje utiske. Cak sam i ja napisao na ovom forumu kakav je utisak na mene ostavila Kalina, ali na doticnom forumu se provlaci ideja kako je lada generalno sranje i kako je Yugo bolji i kako je malte ne ispod casti voziti ladu, jebote.
Idu mi na k...c. Dao bih im da samo sednu u moju 2103, pa da onda malo komentarisu.
(Oprostite na vulgarnosti, ovaj post svakako nije za primer drugima)
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

Odosmo u off, ali je cinjenica da ima puno ljudi sto ne vole ladu da vide ocima. Pre bi uzeli krs od Yuga nego dobru Rivu ili Samaru.
Stoji i to da danas kvalitet nije kao nekada sto je bio, ali nije to slucaj samo kod Lade, nego i kod mnogih drugih proizvodjaca.
Ne bih kupio novi auto sve dok zivim u Srbiji, samo iz jednog razloga: Uzasavam se od gomile nepotrebne elektronike u modernim automobilima. Mehanika je dostigla nivo da moze da traje 1 000 000km, a onda su uveli elektroniku i zasrali. Nememo mi pare da to sve propisno odrzavamo.
Moj cale uz propisno odrzavanje na 2105 presao 330 000km, dobro i ja sam malo doprineo toj brojki. To su tri Yuga.
Stoji i to da danas kvalitet nije kao nekada sto je bio, ali nije to slucaj samo kod Lade, nego i kod mnogih drugih proizvodjaca.
Ne bih kupio novi auto sve dok zivim u Srbiji, samo iz jednog razloga: Uzasavam se od gomile nepotrebne elektronike u modernim automobilima. Mehanika je dostigla nivo da moze da traje 1 000 000km, a onda su uveli elektroniku i zasrali. Nememo mi pare da to sve propisno odrzavamo.
Moj cale uz propisno odrzavanje na 2105 presao 330 000km, dobro i ja sam malo doprineo toj brojki. To su tri Yuga.
Ma to su napaljeni kreteni, nemaju pojma. To sto Lada moze da izdrzi, znaju samo oni koji je imaju. Onaj idiot se zali na menjac, isti prelazi koliko god hoces na svakom modelu. Na mojoj je presao 330 000 km, samo je redovno menjeno ulje. Cale natovari preko tonu, i to 2102 vuce sa 62ks, 1200cc. Lada je MASINCINA!
Ma kakva Lada za njih, oni vise vole da kupuju turbo punjace,common rail pumpe i razne drangulije od par hiljada evra za njihove dobro ocuvane razne TDI,CDI,DCI itd
I te Vrele Gume su se drasticno ofucale a puni su reci hvale za sebe,svi ostali ne valjaju po njima a uskoro ce prestati da pisu o automobilima cene ispod 50000 EUR.Hladno al standard jebiga
I te Vrele Gume su se drasticno ofucale a puni su reci hvale za sebe,svi ostali ne valjaju po njima a uskoro ce prestati da pisu o automobilima cene ispod 50000 EUR.Hladno al standard jebiga
Last edited by parkvets on Mon Apr 02, 2007 5:40 pm, edited 1 time in total.
- josif visarionovic
- Site Admin