Velika dilema...
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- josif visarionovic
- Site Admin

Ladu za 600 eura?
Ta za 600 je ista kao i ona za 200. Nema tu velike razlike.
Za te pare moze da je raspad.
Bolje nadnji neku specijalku od nekog dede za 150 pa je za 400 sredi i vozi. 2107 za 600 mora biti krs.
Jesi li razmisljao o registraciji tog BMW-a
Svake godine das jednu dobru, ali dobru 2107 za registraciju. O delovima i potrosnji da ne govorimo.
Ta za 600 je ista kao i ona za 200. Nema tu velike razlike.
Za te pare moze da je raspad.
Bolje nadnji neku specijalku od nekog dede za 150 pa je za 400 sredi i vozi. 2107 za 600 mora biti krs.
Jesi li razmisljao o registraciji tog BMW-a
Svake godine das jednu dobru, ali dobru 2107 za registraciju. O delovima i potrosnji da ne govorimo.
definitivno tacno! koliko ljudi grese sto prvo gledaju godiste auta!!! ako nemas para za auto do 5 godina, batali godine. dal' je star 15 ili 25 godina zaista nema nikakve veze... drugar je kupio fiat regatu '88. mesec dana pre nego sto sam ja kupio 131 '82. regata je bila 800e i totalni je krsh a 131 600e i skroz je ok auto. hteo je decko sto mladje za svoje pare
j***** auto bez kardana
- josif visarionovic
- Site Admin

Ovaj oglas me je privukao. Steta sto nema slika. Treba videti, mozda je stvarna kilometraza. Ako je tako onda je to prava kupovina.
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 300/104428
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 300/104428
Zapremina motora: 1300 cm3
Snaga motora: 54 KW / 73 KS
Nesto meni tu ne ide pod kapu .... nisam vidjao 2107 od 1300ccm-a, a ladini motori od 1300ccm-a nemaju 54kW nego 48kW a ako ima 54kW onda nije 1300ccm-a nego 1500ccma....valjda?
Snaga motora: 54 KW / 73 KS
Nesto meni tu ne ide pod kapu .... nisam vidjao 2107 od 1300ccm-a, a ladini motori od 1300ccm-a nemaju 54kW nego 48kW a ako ima 54kW onda nije 1300ccm-a nego 1500ccma....valjda?
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
U svakom slucaju, uzecu bilo koju classic Ladu do 600 evra. Vise od toga ne mogu da izdvojim, ne znam cak ni kako da zaradim 600 evra do lete
Sto se tice registracije, planiram 2.0 da uzmem, do te kubikaze registracija nije ogromna ali od 2.0 na dalje...
Jbg, znam da je potrosnja velika, ali ljudi razumite, to je LJUBAV! Koliko sto vi volite vase omiljene automobile, ja toliko volim bavarca, verovatno cak i vise 
Sto se tice registracije, planiram 2.0 da uzmem, do te kubikaze registracija nije ogromna ali od 2.0 na dalje...
Ja te skroz razumem i podrzavam. Ipak smo demokrate2107 wrote:U svakom slucaju, uzecu bilo koju classic Ladu do 600 evra. Vise od toga ne mogu da izdvojim, ne znam cak ni kako da zaradim 600 evra do lete![]()
Sto se tice registracije, planiram 2.0 da uzmem, do te kubikaze registracija nije ogromna ali od 2.0 na dalje...Jbg, znam da je potrosnja velika, ali ljudi razumite, to je LJUBAV! Koliko sto vi volite vase omiljene automobile, ja toliko volim bavarca, verovatno cak i vise
Da ti pravim malo zazubice, razgovarao sam sa jednim Estoncem, kaze batice, klasike od 40 do 250 evra
Za 600e sam ja planirao da udomim mog Ladilaca (al od toga nema nista posto mi propade Nissan .... sto je kad bolje razmislim mozda i dobro). Uglavnom za 600e sam bez problema mogao da prodam moju 2105 kojoj je limarija Boze me sakloni i sacuvaj (ispao mi nosac vozacevog sedista kroz patos...), ima plin al da je nastelovan nije. Elektrika ... zreo za ozbiljan pregled kod elektricara JEDINO sto valja je motor i ono pod haubom. Tako nesto mozes da ocekujes za 600e od Lade jer da za 600e moze da se uzme solidno ocuvana Lada ja ovu moju ne bih vozio2107 wrote:U svakom slucaju, uzecu bilo koju classic Ladu do 600 evra. Vise od toga ne mogu da izdvojim, ne znam cak ni kako da zaradim 600 evra do lete![]()
Sto se tice registracije, planiram 2.0 da uzmem, do te kubikaze registracija nije ogromna ali od 2.0 na dalje...Jbg, znam da je potrosnja velika, ali ljudi razumite, to je LJUBAV! Koliko sto vi volite vase omiljene automobile, ja toliko volim bavarca, verovatno cak i vise
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!